Falkao, povredi se i letiš nazad u Monako!

Autor: Miloš Marković
nedelja 21.09.2014.
09:26
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted se dobro obezbedio u vezi sa kolumbijskim fudbalerom, koji je prošle godine imao problema sa povredom kolena.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedna od najvećih transfer priča ovog leta, prelazak Radamela Falkaa u redove Mančester Junajteda i dalje privlači veliku pažnju.

Naime, Mančester Junajted jedobio veliko pojačanje u liku sjajnog Kolumbijca, koji se smatra jednim od najubojitijih napadača na svetu. Svojim igrama i golovima u Portu i pre svega Atletiko Madridu ovaj je upravo to i potvrdio.

Začuđujući transfer u Monako, a sada i u Mančester Junajted, klubove koji ne nastupaju u Ligi šampiona, izazvali su mnoštvo komentara, novac i uticaj super menadžera Mendeša igraju veliku ulogu.

Ne treba ipak zaboraviti ni na povredu ovog sjajnog fudbalera zbog koje nije otišao na MUndijal i zbog koje mnogi strahuju da više neće biti isti igrač.

Dugo je odsustvovao Radamel Falkao zbog povrede kolena koju je u Francuskoj zadobio na jednoj Kup utakmici, ipak Mančester Junajted je odradio svoj domaći zadatak, baš kao što je bio slučaj i sa sumnjama da je ovaj Kolumbijac lažirao svoje godine.

S tim u vezi, engleski mediji javljaju da je Mančester Junajted obezbedio svoju poziciji, te da pozajmicu Falkaa može da prekine u slučaju povrede i Kolumbijca vrati u Monako.

"Mančester Junajted može da pošalje Falkaa pravo nazad u Monako u slučaju da se obnovi povreda kolena, koja je i ugrožavala prelazak u engleski klub. Junajted i Monako su se dogovorili da se njegova pozajmica prekida i da se Kolumbijac momentalno vraća u Francusku u slučaju povrede.", javljaju engleski mediji.

Navijači se svakako nadaju da se to neće desiti, kao i sam igrač koji iskazuje veliku želju da se nakon ozbiljne i jako neugodne povrede što pre vrati u prepoznatljivu formu.

Inače, Falkao bi već danas mogao da bude od prvog minuta na terenu u dresu Junajteda, na meču protiv Lestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke