Falkao NE ostaje u Junajtedu?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.11.2014.
12:41
Izvor: Sportske.net

Natezanja i pretpostavke u vezi sa time hoće li Mančester Junajted otkupiti ugovor kolumbijskog fudbalera ne prestaju.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Radamel Falkao je u Junajted stigao tokom leta kao pozajmljen igrač Monaka, bio je to jedan od najatraktivnijih transfera u proteklom prelaznom roku.

Engleski mediji su spekulisali da je Junajted platio oko 6 miliona za jednogodišnju pozajmicu, te da ima mogućnost otkupa celokupnog ugovora za sumu približnu 45 miliona funti, kao i da bi otkup ugovora moga da se desi i tokom zime.

Sam Falkao je govorio o tome da bi voleo da ostane u Junajtedu i u budućnosti, ali emocijama nema mesta u fudbalu i time se definitivno vodi i sam Luj van Gal.

Kolumbijac je u dosadašnjem toku sezone zbog povrede zabeležio svega pet nastupa, propustio je i poslednju utakmicu, derbi meč sa Arsenalom zbog problema sa mišićem potkolenice. Sve su glasniji navodi da je i Van Gal zabrinut fizičkim stanjem fudbalera koji je pretrpeo ozbiljnu povredu zbog koje nije igrao ni u Brazilu.

S tim u vezi, sve su izraženija mišljenja da Falkao neće dugo ostati u Junajtedu.

„Ukoliko se nastavi ovakav trend i ukoliko Falkao redovno propušta utakmice, teško je da će Junajted želeti da otkupi njegov ugovor. Situacija će biti procenjena u narednom periodu.“, smatra legenda Sautemptona Mat Le Tisije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 27.11.2014
14:35

Falako je vrhunski napadac,bilo bi suludo da ga Junajted odbaci.

avatar
Misosesic
Thursday, 27.11.2014
17:52

Zaboravio si Bio,Falkao je BIO vrhunski napadac sad je prosecan napadac sa velikim sansama za povredu i ne bi bilo suludo da ga Junajted odbaci nego pametno jer platiti 50+milona za igraca koji je prosecan(sto trenutno jeste)koji je sklonu vracanju povreda je suludo za te pare bolje da dovedu Martineza iz Porta.