Evropski giganti "bacili oko" na Prijovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.07.2017.
18:04
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Novopečeni reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović mogao bi da napusti PAOK posle samo šest meseci. Nekoliko evropskih giganata "bacilo oko" na napadača crno-belih iz Soluna.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović mogao bi da donese PAOK-u višestruku dobit u odnosu na ono što je klub iz Soluna u njega uložio pre samo šest meseci.

Novopečeni reprezentativac Srbije stigao je pre šest meseci u Solun za rekurdnu sumu od 1.9 miliona evra, ali bi uskoro PAOK mogao da naplati mnogo veću cifru ukoliko evropski giganti koji prate Prijovića reše da ga angažuju.

"Istina je da je Prijović interesantan brojnim klubovima među kojima su Arsenal, PSŽ i Nica. Skrenuo je pažnju odličnim igrama u Legiji i PAOK-u" kazao je za "Blic" menadžer srpskog reprezentativca Milan Ćalasan.

To što je prihvatio da nastupa za Srbiju moglo bi samo da dodatno podigne cenu Aleksandru Prijoviću, a utisak je da će PAOK dobro razmisliti pre nego prihvati bilo kakvu ponudu.

Situacija je takva da vreme radi za klub iz Soluna i ako Prijović nastavi da igra u dobroj formi a Srbija izbori plasman na Mundijal nema sumnje da će zarada od prodaje biti odlična.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Wednesday, 12.07.2017
21:16

Odlicno igra, zasluzio je da igra u jakom evropskom klubu, nadam se da ce ga Muslin cesce koristiti jer Mitrovic nije ni u planovima Njukasla za sledecu sezonu nazalost

avatar
sashki
Wednesday, 12.07.2017
19:08

Eno ga malopre dao gol u pobedi 1 0

avatar
Wednesday, 12.07.2017
18:57

Ne zna se gde više ne bi igrao

avatar
Anderton
Wednesday, 12.07.2017
18:38

koji Arsenal, o čemu ovaj čovek priča? Dečko je dobar napadač, ali nije najbolji ni u Grčkoj. Ovo je klasično menadžersko dizanje cene.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.07.2017
18:14

Rajkovic, Spajic, Maksimovic, Ivanovic(Nastasic), Kolarov(Obradovic), Basta, Matic, Sergej, Tadic, Ljajic, Prijovic nas ubedljivo najjaci tim. Dokle vise Slavoljube???

avatar
Edi Juve Sjen
Wednesday, 12.07.2017
18:08

Zaboravili ste i čelsi, njima je potreban ovako vrhunski napadac 😀😀