Evo od čega zavisi Rojsov transfer u Real!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Uprkos činjenici da je Marko Rojs već viđen kao pojačanje Real Madrida do realizacije transfera Nemac će proći ozbiljan skener koji će Kraljevskom klubu dati odgovor na pitanje da li vredi trošiti novac na njega.

Beta/AP Photo/dpa,Jonas Guettler
Beta/AP Photo/dpa,Jonas Guettler

Povezane vesti

U ozbiljnim klubovima ozbiljni poslovi se ne svršavaju preko noći o čemu govori i priča o neosporivom interesovanju koje Real Madrid pokazuje za Marka Rojsa.

Nemački reprezentativac označen je kao prva meta "Merengesa" u nastupajućem periodu i mnogi ugledni mediji iz Španije i Nemačke tvrde da je pitanje trenutka kada će transfer biti ozvaničen.

O tome svedoči i izjava bivšeg direktora španske "Marke", lista koji slovi za glasilo Real Madrida. Eduardo Inda potvrdio je da Real želi Rojsa, da je gotovo izvesno da će ga angažovati, ali da postoje skeneri koje će Nemac morati da prođe pre nego zaduži dres Kraljevskog kluba.

"Real Madrid ga želi (Marka Rojsa), ali će pre realizacije transfera klub dovršiti medicinski monitoring kako bi se uverili da Nemac nije podložan povredama. Verujem da će transfer biti realizovan kada medicinska služba Real Madrida da 'zeleno svetlo'" rekao je Eduardo Inda.

Podsećamo da je Marko Rojs za manje od godinu dana pretrpeo dve teške povrede zbog čega Madriđani očigledno žele da Nemac prođe monitoring i uvere se da se ne radi o "krhkom materijalu".

Imajući u vidu da su obe povrede koje je Rojs pretrpeo u prethodnih osam meseci bile rezultat (pre)grubih startova nema razloga za sumnju da će lekarska služba šampiona Evrope potvrditi da prvotimac Borusije ne predstavlja rizičnu investiciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 20.01.2015
19:09

Momak pravi veliku gresku prelaskom u Real!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 20.01.2015
19:41

ne nego ce da predje u propali inter gde ce da se bori za sedmo-osmo mesto

avatar
Dejan Deky Stankovic
Tuesday, 20.01.2015
20:06

Milan je bas staras... ma ne bio bi na klupi u Milanu jaka konkurencija :)... hajd ne s... ako je iko propa milan je taj..

avatar
Tuesday, 20.01.2015
20:05

Pa bolje mu je da pređe u Inter i da igra, nego da sedi na klupi u Realu (i to je pitanje). I Inter se bori za 3 mesto. Sem toga, sklon je povredama. I zašto se ti predstavljaš kao navijač Al Ahlija (verovatno ne znaš ni jednog igrača koji igra za njih dok ne vidiš na internetu), kad navijaš za Real?

avatar
Srecko Mitic
Tuesday, 20.01.2015
19:55

zasto?? igrace sto posto bejl ide u mancester!!!

avatar
ADVOKAT
Tuesday, 20.01.2015
19:52

Ako si mu rekao! Obrni,okreni Real je Real a Inter trenutna epizoda i posle nje se ugasilo svetlo :)