Evo najbolje potvrde kako Uroš Spajić igra ove sezone - Ugovor do 2021!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.03.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac svojim igrama ubedio Belgijance da ne čekaju leto, već da sada obezbede njegov višegodišnji ostanak u klubu.

EPA/JULIEN WARNAND
EPA/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

U Anderleht je letos došao na pozajmicu iz francuskog Tuluza, gde baš i nisu imali veliko poverenje u njega, i to se ispostavilo kao sjajan potez za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Uroš Spajić
se u dresu belgijskog velikana ustalio u startnoj postavi, igra odlično, što je prepoznao i selektor Slavoljub Muslin, koji sve ozbiljnije računa na njega u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

A koliko su u Anderlehtu zadovoljni onim što Spajić pruža, svedoči i večerašnja informacija iz Brisela, gde je belgijski klub potvrdio da je sa srpskim reprezentativcem potpisao ugovor do 2021. godine, uz opciju njegovog produženja na još jednu sezonu!

To praktično znači da je Spajić i definitivno završio priču sa Tuluzom.

''Veoma sam srećan što ću produžiti svoj boravak u Anderlehtu. Želim da se zahvalim upravi kluba na ukazanom poverenju, osećam se dobro u Anderlehtu, kao kod svoje kuće i nadam se da ću se svima u klubu odužiti brojnim trofejima'', izjavio je 24-godišnji Spajić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke