Evo gde je Klop ovog vikenda poslao skaute

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.02.2017.
16:55
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop je ovog vikenda poslao nekoliko skauta u nemačku Bundesligu.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Liverpul mora da razmišlja i o pojačanjima za narednu sezonu, pa je Jirgen Klop zadužio svoje skaute da ovog vikenda posmatraju nekoliko fudbalera.

Jedan od njih jeste i fudbaler Borusije iz Menhengladbaha, Mahmud Dahud.

Ovaj fudbaler je na skeneru Jirgena Klopa od trenutka kada je nemački stručnjak stigao u Liverpul, ali još uvek nije upućena niti jedna ponuda Borusiji.

Ofanzivni vezista poreklom iz Sirije koji igra za mladu reprezentaciju Nemačke, bio je cenjen na preko 30 miliona funti, ali je sada njegova cena opala.

Razlog je njegov ugovor koji ističe na kraju naredne sezone, pa Borusija iz Menhengladbaha mora da ga proda u junu ukoliko misli da nešto zaradi za njegovo obeštećenje.

Pominje se čak i suma od 10 miliona funti.

Pored Liverpula, zainteresovani za ovog momka su Milan, Juventus, Barsa i Borusija iz Dortmunda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acep
Sunday, 05.02.2017
09:12

Ne osvaja se titula na harizmu Klope moras da kupujes!

avatar
DrugRaja
Sunday, 05.02.2017
01:14

Klop treba da dovede levog beka ,Handanovica i Lakazeta i promeni formaciju na 4-2-3-1. Handanovic na golu,stoperi Matip i Lovren,novi LB tipa Rodrigez ili Hector,desni Klajn na defanzivnog venzog Milnera,klasicnog veznog Hendersona napred levo Kutinjo centrala Firmino i desno Mane i napad Lakazet,a prodati Staridza,Cana,Lukasa,Morena,a mozda cak i Vajnalduma nisam bas inpresioniram njime mnogo sam vise ocekivao od njega i od tih para i jos mozda dodati nesto kupiti Tadica koji moze da igra AML i AM pozicije dobro pa bi imali vise izbora u ofanzivnom venzom redu i imali bi solucije za levi bok uvek,a ne ko sada nema Kutinja nemamo ni jednog igraca na toj poziciji.nKlupa bi nam onda bila dobra Minjole,Klavan,Gomez,Vajnaldum/Grujic,Lalana,Tadic i Origi.

avatar
Gorčilo
Saturday, 04.02.2017
21:35

Treba nama mnogo pojačanja da bi bili u vrhu. Golman, centralni bek, levi bek, 2 centralna vezna, jedan defanzivniji a jedan ofanzivnii, krilo i napadač. Dakle, to je 7 igrača. Dobro bi nam došli, Hart, Van Dajk, levi bek iz Betisa Danac strašan igrač, Daud, Pulišić, Brandt i Beloti. To bi bila vrh pojačanja. Prodati Minjolea, Klavana, Morena, Lukasa, Čana, Staridža, Ingsa, Markovića i Sakoa. Od prodaje ovih 9 igrača sigurno se može uzeti 60-70 miliona. Tako da pare ne bi trebalo da budu problem.

avatar
Saturday, 04.02.2017
20:33

Liverpool mora mnogo novca da potrosi da bi bio konkurent za titulu. Njima trebaju bar 4 vrhunska pojacanja. Golman ( obojica sadasnjih su ocajni), stoper da igra pored Matipa ili Lovrena, klasican centarfor jer je Staridz vise u bolnici nego na terenu i centralni vezni, neko koje jak u duelu, borben. Igrac tipa Kantea. Mozda N Zonzi, Matudi.

avatar
Gorčilo
Saturday, 04.02.2017
22:55

Slažem se. Čitao sam da bi Liverpul pre leta mogao da ugovori transfere Dauda i Brandta, a možda i Pulišića. I to je malo. Trebaju nam centarfor (jer ga nemamo od Suareza), golman, centralni bek i levi bek. To je dakle 6-7 igrača, minimum!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 04.02.2017
19:37

10miliona a decko je bolji od Xake...

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 04.02.2017
19:21
avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 04.02.2017
19:01

venger vol. 2, pih sto mi zgadi drugi omiljeni klub u Engleskoj :(

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 04.02.2017
18:01

Ovaj vec jedno 30 godina prelazi u Liverpul...