Everton slavi – Lukaku oduševljen!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 31.07.2014.
09:18
Izvor: Sportske.net

Vest dana svakako jeste informacija da je Romelu Lukaku i zvanično postao novi fudbaler Evertona.

evertonfc.com
evertonfc.com

Povezane vesti

Karamele su izdvojile rekordnih 28 miliona funti za dovođenje Lukakua, prema rečima menadžera Roberta Martineza, Everton je ostvario svoju glavnu želju u prelaznom roku.

„Everton ima visoke ambicije, dovođenjem Lukakua dobili smo više od pojačanja na fudbalskom planu. Rom ima 21 godinu, već je postigao 30 golova u Premijer Ligi, po meni on može da postane jedan od najboljih napadača na svetu.“, rekao je Martinez.

„Lukaku ima jedinstveni talenat, mi smo pokazali jasnu nameru i uspeli smo u tome zahvaljujući i njegovoj želji, ovo je definitivno veliki trenutak u istoriji kluba. Mislim da će svaki navijač Evertona reći isto, svi smo uzbuđeni što smo uspeli da vratimo Lukakua na Gudison.“, dodao je on.

Oduševljenje zbog povratka u Everton podelio je i sam Lukaku.

„Veoma sam srećan, izuzetna je čast igrati za ovako divan klub, i za ovakvog menadžera i sa ovakvim saigračima. Imao sam dosta ponuda ali sam želeo da ostanem u Premijer Ligi i lako sam se odlučio da je upravo Everton mesto gde želim da budem. U Evertonu sam se snašao od prvog dana, imam poverenje čitavog kluba i navijača, što mi mnogo znači u smislu razvoja. Ovde mogu da postanem bolji igrač.“, rekao je Lukaku.

Belgijana je u minuloj sezoni odigrao 33 utakmice, postigao 16 golova i veoma brzo postao ljubimac navijača na Gudisonu.

„Prošla sezona je bila sjajna, jedva čekam da ponovo obučem dres Evertona i zaista se radujem jednoj uspešnoj sezoni.“, zaključio je Lukaku, koji će nositi dres sa brojem 10.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke