Everton pojačao ponudu za "Ledenog"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 24.07.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net

Kuman ne odustaje, deluje da će uspeti da istera svoje do kraja.

Beta/AP Photo/Owen Humphreys/PA
Beta/AP Photo/Owen Humphreys/PA

Povezane vesti

Sky Sports prenosi da je sa 'Gudiosn Parka' poslata nova ponuda za Gilfija Sigurdsona.

Ona iznosi 45 miliona funti.

To je pet miliona više od prethodne koju je Svonsi odbio, ali i pet manje od cifre koja je određena za slobodu najboljeg fudbalera 'Labudova'.

Plan Ronalda Kumana je jasan, Sigurdson će biti poslednje parče njegovog mozaika, Holanđanin se okrenuo Islanđaninu onog trenutka kada je Rosu Barkliju "iscurelo vreme".

Barkli je na transfer listi, biće prodat do kraja prelaznog roka, Everton očekuje još jedan veliki priliv novca ovog leta posle prodaje Lukakua Mančester Junajtedu, ali bez obzira na odlazak dvojice ponajboljih igrača, deluje da će 'Karamele' u narednoj sezoni biti nikad jače.

Sa "Ledenim" u timu definitivno, ostaje samo da sačekamo odgovor sa "Libertija".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 25.07.2017
12:42

Sigurson bi bio sjajno pojačanje Evertonu.Mada mislim da je 45 mil za Sigursona malo prevelika ponuda.Ja bih da sam na mestu trenera Svonsija prihvatio ponudu od 40 mil.Inače ako Barkli ode a mislim da hoće Sigurson bi bio prava zamena za njega.

avatar
Los Vikingos
Monday, 24.07.2017
23:19

Ako bude hteo Sigurdson da ide verujem da ce ga pustiti za ovaj novac, samo mislim da Svonsi odugovlaci dok ne nadje neku pristojnu zamenu za njega, ubuduce ispadaju iz lige garantovano.

avatar
Savoa
Monday, 24.07.2017
21:22

Cus 45 mil funti!!! Pa sta je on, Zidan!!! Vredi 15.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 24.07.2017
22:21

Verovali ili ne ima bolju statistiku od Pogbe, igra više ofanzivnije ali opet jedan primer... 15miliona je malo za igrača koji ima dvocifren broj golova i asistencija po sezoni.

avatar
Monday, 24.07.2017
20:51

Sigurdsona da nije bilo Svnsi bi ispao.Trebalo bi da prihvate ovu ponudu,on ne zasluzuje da igrao za svonsi jer je dosta bolji igrac.