Englezi pišu - Di Marija se dogovara sa Parižanima!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.02.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Ponovo se govori o odlasku Anhela Di Marije iz Mančester Junajteda na kraju ove sezone, videćemo tek na leto imaju li ove priče smisla.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija je ove sezone došao u Mančester Junajted, ali još uvek ne pokazuje ono zbog čega je doveden.

Neki razlog za njegove nešto slabije igre vide u poziciji na kojoj igra, drugi u lošoj adaptaciji na engleski fudbal. Naravno, sve ovo dovodi do glasnih spekulacija da bi Anhel Di Marija mogao da napusti klub na kraju ove sezone i da se preseli u PSŽ.

"Dejli Mejl" je upravo pisao o tome. Oni navode da je Anhel Di Marija nezadovoljan i da želi da se preseli u PSŽ pošto Parižani žele da u svojim redovima vide novog ofanzivnog fudbalera koji može da deluje po strani.


PSŽ je pokušavao letos da dovede Anhela Di Mariju, ali im to nije pošlo za rukom zbog finansijskog fer pleja, pa je Anhel Di Marija prešao u Mančester Junajted za sumu od skoro 60 miliona funti.

Ovaj 27-ogodišnji fudbaler koji je pre dva dana napunio 27 godina ove sezone je postigao 3 gola na 17 odigranih utakmica u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Mijatovic
Monday, 16.02.2015
12:50

Pola godine svi igraci prelaze u Mancester,sad pola godine da se pise kako svi igraci napustaju Mancester veoma zanimljivo.

avatar
Monday, 16.02.2015
13:17

pa Di Marija ce i napustiti MU :D uz duze postovanje prema njemu,dobar je igrac,ali slab je za PL :D