Engleski derbi za Markinjosa!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 09.03.2015.
12:55
Izvor: Sportske.net

Markinjos od naredne sezone u Londonu ili Mančesteru?

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Dva engleska velikana, Čelsi i Mančester Junajted, zainteresovani su za dovođenje talentovanog brazilskog defanzivca iz redova PSŽ-a, Markinjosa, javljaju engleski mediji!

Mladi Brazilac ove sezone igra odlično za PSŽ, kako u Ligi 1 tako i u Ligi šampiona, čime je privukao pažnju mnogih evropskih klubova, pa tako i ova dva gorepomenuta tima.

Menadžer Junateda, Luj Van Gal, želi da dovede 20-godišnjeg fudbalera u Mančester, kako bi pojačao konkurenciju u odbrani i prema nekim spekulacijama spreman je da ponudi 30 miliona funti.

Međutim, velikog protivnika u tome će imati u vidu Žozea Murinja koji talentovanog defanzivca vidi kao dugoročnu zamenu za kapitena Čelsija, Džona Terija.

Takođe, o svemu se pita i njegov trenutni klub, jer se čini da PSŽ ne želi da se tako lako odrekne usluga fantastičnog defanzivca.

Parižani su spremni da ponude nov ugovor bivšem fudbaler Rome, a takođe i veću platu, kako bi ga naterali da ostane na "Parku Prinčeva".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King Didier Drogba
Monday, 09.03.2015
14:07

sta ce nam on kad ode teri o nda cahill i zuma a za zamenu dovedemo smolinga

avatar
nenadvr
Monday, 09.03.2015
14:31

Nerealno je da ce United pustiti Smolinga u Celzi, ali fino je procitati da su i protivnicki navijaci vidjeli da odlicno igra u poslijednje vrijeme

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 09.03.2015
14:58

Ima i mladi igrač Tomaš Kalaš, on će tek da se nametne.nProšle sezone je igrao protiv Liverpula i bio je sjajan