Eh, da je Van Galu sad jedan Rafael Varan...

Autor: Miloš Marković
nedelja 14.12.2014.
13:35
Izvor: Sportske.net

Ne samo za derbi protiv Liverpula, već za čitavu sezonu u kojoj Holanđanin ima velikih problema.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Mančester Junajted ima problema sa povređenim igračima, ali i bez toga velika kadrovska glavobolja jeste izazvana odlascima Nemanje Vidića, Patrisa Evre i Rija Ferdinanda.

Od povratka srpskog internacionalca nema ništa, a navijačima Junajteda samo ostaje da zamišljaju kako bi bilo da u svom timu imaju jednog, recimo, Rafaela Varana.

Inače, vrlo je lako moglo da se i ostvari da talentovani Francuz dođe u Junajted.

"Bili smo jako blizu dogovora sa Mančester Junajtedom. Moja majka govori engleski jezik i ona je bila glavna u pregovorima. Ponudili su zaista interesantan projakt, ali ja sam ipak načinio drugačiju odluku.", rekao je Varan, koji tvrdi da nije pogrešio.

"Mislim da mogu mnogo da uradim sa svojom generacijom. Voleo bih da jednog dana sebi kažem da sam uradio maksimum i da sam postigao sve što sam mogao u svojoj karijeri.",
rekao je fdubaler koji je u Real Madrid stigao 2011. godine iz Lensa, na preporuku Zinedina Zidana.

"Bio sam na odmoru, Prmera je bila gotova. Bio sam u Madridu kada je došao Zidan sa DVD-em. Pogledao sam ga i bio sam veoma zadovoljan onime što sam video. Mančester Junajted ga je takođe želeo, ali Real Madrid je nastupio snažno i realizovao taj transfer.", rekao je u vezi Varana i Žoze Mrionjo.

Na opštu radost navijača Real Madrida, Rafale Varan je u septembru potpisao novi ugovor sa prvakom Evrope, po kome će u Madridu ostati do 2020. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke