Džoi Barton više nije 'persona non grata'!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 10.08.2015.
16:28
Izvor: Sportske.net

Kontroverzni vezista na pragu prelaska u klub, čiji presednik ga je više puta u prošlosti javno nazivao prilično pogrdnim imenima.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kako javlja Sky Sports, Džoi Barton je na korak od Vest Hema.

33-godišnji fudbaler danas ima zakazane lekarske preglede i očekuje se da u narednih 48 sati i zvanično bude predstavljen kao novo pojačanje 'Čekićara'.

Ovaj transfer doneo je dosta bure u engleskoj javnosti jer je, ne tako davno, jedan od vlasnika kluba iz istočnog Lonodna, Dejvid Gold, bukvalno stavio veto na Bartonov dolazak u klub.

Pre dve godine Gold je izjavio da bi bivši menadžer Sem Olerdajs dobio momentalno otkaz ako bi insistirao na njegovom dovođenju.

gold tvit

Osim toga, Džoija Bartona je okarakterisao kao ološa.

gol tvit

Sada se situacija izgleda promenila, a iskusni vezista bi mogao da debituje za 'Čekićare' u drugom kolu Premijer lige protiv Lestera  na 'Bolejn Graundu'.

Vest Hem Junajted će biti četvrti engleski klub za koji je nastupao u seniorskoj konkurenciji nakon Mančester Sitija, Njukasl Junajteda i Kvins Park Rendžersa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Monday, 10.08.2015
20:07

Ne pise da bi Olerdajs dobio momentalno otkaz, vec da bi dobio nekoliko dana slobodno, da se sabere, ako vec prevodite onda prevedite kako treba