Džeko ide na tržište rada?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.03.2015.
12:03
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, menadžer Manuel Pelegrini želi da se otarasi Edina Džeka na kraju ove sezone.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, nije u najboljoj formi ove sezone, na 19 mečeva Premijer lige postigao je svega četiri gola.

Naravno, ni menadžer Manuel Pelegrini nije najzadovoljniji njegovim igrama, iako još uvek dobija priliku pre Stevana Jovetića i Vilfrida Bonija koji je tek stigao u tim iz Svonsija.

Nakon sjajne prošle sezone u kojoj je postigao čak 16 golova u Premijer ligi, Edin Džeko je potpisao novi ugovor sa timom po kome bi trebalo da u njemu ostane sve do 2018. godine.

Ipak, pitanje je da li ga Manuel Pelegrini želi u timu naredne sezone, naravno, ukoliko čileanski stručnjak ostane na klupi ovog tima.

Prema nekim informacijama koje imaju u engleskim medijima, Mančester Siti je spreman da prihvati ponudu od 20 miliona funti za bosanskog reprezentativca. Problem bi mogao da nastane zbog njegove visoke plate koju ima koja je 140 hiljada funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
la_decima10
Tuesday, 17.03.2015
13:12

ako džeko sruši barcelonu, cena će mu porasti kao i ostatku igrača city-a....zato pelegrini tutni sve u napad pa di pukne nek pukne..heheh