Džeko bi prešao u Juventus

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 05.02.2015.
16:10
Izvor: Sportske.net

Agent bosanskog fudbalera oglasio se povodom sve češćih sepkulacija koje povezuju njegovog klijenta sa torinskim klubom.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Čovek koji je zadužen za karijeru Edina Džeka rekao je da, ukoliko njegov klijent napusti Mančester Siti, to će biti zbog prelaska u klub poput Juventusa.

Bosanski napadač počeo je svega šest mečeva u Premijer ligi, a postoji mogućnost i da se ne nađe na spisku igrača za Ligu Šampiona.

Pored povezivanja sa „Starom damom“ i turski Fenerbahče se pominje kao moguće odredište, ali se ističe da je Torino poželjnija destinacija.

Mi nismo dobili nikakvu ponudu od Fenerbahčea“, bio je jasan Irfan Radžipegić i dodao,

Prethodne godine se Roberto Manćini raspitivao za usluge Džeka, ali nije došlo do konkretnih pregovora. Ukoliko dođe do odlaska iz Mančester Sitija, preferiraćemo klubove poput Juventusa ili Atletiko Madrida“, zaključio je agent.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 05.02.2015
17:20

Pelegrini ne podnosi igrace sa ovih prostora...Prvo je izbacio Nastasica iz tima bez ikakvog razloga,Dzeko ne igra,Kolarov je isto u nemilosti i i grije klupu,iako je duplo bolji igrac od Klisija,a evo sad sam vidio da Jovetica nije licencirao za Ligu Sampiona.

avatar
rossonero_t
Thursday, 05.02.2015
18:45

Covek ima bolje igrace na tim pozicijama, ko je pratio Siti zna da je Nastasic kad god je igrao u poalednje vreme kiksao, Kolarov odavno greje klupu jos od Mancinija a Dzeko i Jovetic imaju paklenu konkurenciju. Ja razumem da su ljudi ovde ponekad pristrasni i da obozavaju igrace sa balkana ali ne mozes reci da su Dzeko i Jovetic bolji od Aguera i Bonija.

avatar
SAB
Sunday, 08.02.2015
08:50
avatar
Alex#10
Thursday, 05.02.2015
20:17

Niko im nije kriv i uopste ih ne zalim. Mogli su svi vec odavno da napuste klub ali su im prece bile pare nego da igraju. Npr Nastasic je jos letos mogao da promeni klub ali je ostao navodno da se bori za mesto u prvih 11. Dobro pa je u januaru ukapirao da za njega mesta u prvoj postavi nema i otisao je. Slicna prica je bila i oko Kolarova kao i sa Joveticem. Sada neka greju klupu i uzivaju. A uostalom da su toliko dobri igrali bi. Dzeko i Jovetic ma koliko dobri bili sigurno nisu bolji od Aguera i Bonya tkd..... U Seriji A bi sva trojica pokidali pa na leto neka promene klub. Samo sto u Seriji A ne mogu dobiti onoliko novca koliko dobijaju u City-u. To ce izgleda biti najveci problem. Jer nasem coveku je najlepse da nista ne radi a puno zaradjuje....