Dva krila na Rodžersovom spisku želja

Autor: Boban Filipović
četvrtak 11.06.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Mediji bliski 'Redsima' pišu da bi ovog leta na 'Enfild Roud' mogla da stignu ofanzivna pojačanja u vidu jednog Argentinca i jednog Rusa!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Pošto je gotovo izvesno da Rahim Sterling odlazi iz kluba ovog leta, njegova idealna zamena mogao bi da bude Ezekilj Laveci, piše liverpulska štampa.

Spekuliše se da bi kupovina argentinskog krilinog napadača od Pari Sen-Žermena iznosila 'sasvim pristojnih' 10 miliona funti, što je gotovo pet puta manje od očekivane sume po kojoj će Sterling biti prodat.

Još jedan igrač koji bi mogao da pojača konkurenciju u ofanzivi je Denis Čerišev.

Ovaj 24-godišnji krilni napadač iza sebe ima fantasičnu sezonu u Viljarealu, gde je igrao na pozajici iz Reala, ali ni sjajne partije nisu bile dovoljno dobra preporuka 'Kraljevskom klubu' da ga vrati pod 'svoje skute'.

Liverpul će pokušati da se domogne ruskog reprezentativca, pretpostavka je da Real neće pristati da ga proda za manje od 20 miliona funti.

Sve u svemu, ukoliko 'Redsi' za novac od prodaje Rahima Sterlinga uspeju da kupe Lavecija i Čeriševa i pri tom im ostane i 'kusur' za još neko pojačanje, već sada možemo da konstatujemo da bi to bio odličan posao za razliku od prošlog leta kada su ogromne pare od prodaje Luisa Sureza skrcane 'bud zašto'.

Nakon katastrofalne prošle sezone i katastrofalnog učinka napadačkog dela ekipe u istoj, Brendan Rodžers se odlučio za 'reforme' u ofanzivi, prvi korak bilo je dovođenje Danija Ingsa iz Barnlija.

Potraga za krilnim igračima implicira da menadžer Liverpula nije bio zadovoljan učinkom Lazara Markovića u njegovoj debitantskoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan voli Real!
Friday, 12.06.2015
15:18

Nikako da otkace ovog Luzera.

avatar
Делија_момак
Friday, 12.06.2015
10:56

Зар није Черишев AMF? Било како било, екстра би било да обојица дођу али је то мало вероватно

avatar
Friday, 12.06.2015
10:24

Mislim da bi dobro dosli Liverpulu.

avatar
Skauzelija 86
Thursday, 11.06.2015
21:12

Laveci bi nam legao kao kec na deset. Odličan igrač koji bi trebalo da se brzo uklopi kod nas. Primarno bi konkurisao da zameni Sterlinga na levom krilu, ali može da igra i špica. Zapravo, on bi bio nešto najbliže zameni Suareza od svih naših pojačanja od kako je Suarez otišao.

avatar
Gorčilo
Thursday, 11.06.2015
20:17

Ovaj egzodus igraca koji ce napustiti Liverpul ovog leta ima dobru i losu stranu.Dobra strana je to sto cemo se konacno resiti nekih mediokriteta (Jones,Johnson,Koates,Enrike,Dzerard,Sterling,Lambert,Baloteli,Borini,Aspas,Luis Alberto,mozda i Lovren i Lukas) naravno u mediokritete ne racunam Dzerarda...To je dakle nekih 12-13 igraca.Losa strana je ta sto nije bas lako ukomponovati ekipu posle velikog broja dolazaka i spremiti je kako treba za pocetni deo sezone koji je jako bitan.Stoga vrlo je vazno sto pre dovesti igrace ne da cekamo avgust..Dobro je pocelo doveli smo Milnera i Ingsa,dolazi Origi,spremamo ponude za Klajna i Kovacica...Povezuju nas jos sa Bentekeom,Vijetom,Dinjeom,Firminjom.

avatar
Skauzelija 86
Thursday, 11.06.2015
21:25

Džonson sada jeste bleda senka u odnosu na svoje ranije dane, ali nekada je bio odličan igrač. Sterling možda sada nije klasa, ali je pokazao preveliki talenat, da bi ga nazivao mediokritetom, a što se Lukasa tiče, tu tek ne stoji da ga nazivaš mediokritetom. Povrede su ga dovele do toga da nije ni pola igrača od pre, ali dečko je u pojedinim momentima pre par godina bio klasa. Klasa. Pokrivao je prostor kao lud i imao fantastično uklizavanje. Radna etika na maksimumu. Dobar pas. Koncentracija. Izdržljivost. Sve što tražiš od zadnjeg veznog. Malo poštovanja za čoveka, molim. A nije bi Baloteli mediokritet u pravom smislu te reči. On je zapravo nešto potpuno suprotno od mediokriteta, ali na loš način.

avatar
Skauzelija 86
Friday, 12.06.2015
11:33

Što se Džonsona tiče, tu ima mesta diksusiji (svakako nisam rekao da je bio klasa), a Balotelija nisam ni hvalio, on ništa apsolutno nije napravio u karijeri, osim jednog važnog dodavanja u Sitiju (samo sam rekao da nije mediokritet u pravom smislu te reči, jer je momak više jedna luda krajnost). Ali što se Lukasa tiče, tu se skroz ne slažemo. Nije baš bio Ćabi Alonso, ali je za mene bio klasa igrač. Ali to je stvar različitih mišljenja i afiniteta i potpuno je normalno da pojedine igrače različito cenimo.

avatar
Gorčilo
Friday, 12.06.2015
01:41

Dzonson i Lukas zaista fenomenalni igraci. Sa njima nam je sredina tabele uvijek bila zagarantovana. Druze, i u najboljim danima (ako su ih uopste imali) Dzonson i Lukas su bili samo prosjek. Šta reći za Balotelija. Običan diletant. Ljudi moji pa on je postigao svega 10 golova dok je igrao za Siti a iza sebe je imao igrace kao sto su Tevez, Aguero, Silva, Ture... Baloteli je sve samo ne fudbaler. Za Sterlinga si u pravu nije klasa a niti će ikada i biti. U zadnjih 6-7 godina dres Liverpula dostojno su nosili Reina,Karager,Ager,Skrtel,Dzerard,Maskerano,Xabi,Meireles,Kutinjo,Suarez,Kajt,Tores i Staridz...Jako mali broj igraca za toliki period...Ostalo MEDIOKRITETI sa kojima nam je, ponavljam, sredina tabele bila realnost.

avatar
Black Casper
Friday, 12.06.2015
01:08

Najzad da neko iole konta vaznost Leive a ne ko ostali prepisivaci tudjih komentara!!! Lukas je stvarno Klasa,sa njim u timu Liverpool deluje mnogo sigurnije,ove sezone sa njim u timu smo ostvarili veliku vecinu CSh-ova!!! Treba se okrenuti za jos jednim dobrim ofanzivnim veznim i truditi da se zadrzi Lukas Leiva!!! Ako vec misle da dovedu jos jednog def. vez. onda bi po meni to bio Song za rotaciju!!!YNWA!!!!

avatar
mrancic
Thursday, 11.06.2015
20:01

Dokaz da Rodzers upropascava Liverpul.Ings je odlican igrac i pored Rodzersa rizikuje da upropasti karijeru.Cudna odluka.Kome jod treba ovakav Liverpul? Zar nisu naucili lekciju odUTD sa Mojesom?

avatar
La Pulga
Thursday, 11.06.2015
19:26

Liverpulu ne trebaju krila, treba im klasican spic ali spic koji je brz i okretan i kome treba malo prostora i defanzivni vezni, ali je po meni defanzivni vezni prioritet jer su u ovoj sezoni najveci problem imali sa olako izgubljenim loptema na sredini sto je protivnicima stvaralo prostor za kontru. I da, stoper koji bi igrao u paru sa skrtelom, Lovren je prevelika kiksara.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 11.06.2015
19:15

Dva krila i urenebes salata recept Irskog mesara.

avatar
giggsy the master
Thursday, 11.06.2015
19:10

Bože kakav napad laveci ingsncesirev

avatar
krsta94
Thursday, 11.06.2015
18:35

e majko moja -_- krila imamo koooliko hoces,treba nam neki kvalitetan klasicni napadac..ovaj Rodzers je stvarno lud decko -_-#

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 11.06.2015
19:50

Irski Mesar je to,davno je The KING to prorocanstvo predvideo.#CFC

avatar
AxweII
Thursday, 11.06.2015
18:28

20m za Ceriseva??? Odavno nisam cuo vecu glupost!! Ma da, kad se uzme u obzir kakvi su sve igraci u proslosti vredjeli ovoj nesposobnoj upravi Liverpula 20m onda je ovo mozda i istina..

avatar
Thursday, 11.06.2015
18:27

Cerisev je ofanzivni vezni ne krilo, moze da odigra, ali nije krilo, u Kastilji je igrao odma iza Morate ili Plana. Krila su bili Jese i Juanfren. Sad u Vilarealu nisam siguran, ali mislim da isto igra iza napadaca. U svakom slucaju mislim da bi mu Denis bio greska Rusi se ne snalaze u PL,

avatar
AnonymousSr95
Thursday, 11.06.2015
18:54
avatar
Thursday, 11.06.2015
22:58

Uf sto se snasao jednu sezonu, bio solidan ali posle nista specijalo, a kraju ga najurili.

avatar
nikoletina bursac
Thursday, 11.06.2015
21:47

jel volis ti ofanzivne vezne???

avatar
Madridista
Thursday, 11.06.2015
18:21

Izgleda da ce Markovic ili otici ili ce ga ovaj kvazi trener opet forsirati na ofenzivnom beku...

avatar
mungos
Thursday, 11.06.2015
18:04

Tekstovi govore da Lazar nece mrdati sa Enfilda. Ni na pozajmicu, a prodaja tek ne dolazi u obzir. Sto je i logicno, veci deo sezone je igrao van pozicije i van forme, nije pokazao delic onoga sto moze.nSto se Lavecija tice, on je ok resenje, posebno ako ne bude vise od 10 mil funti.nA Cerisev... Ne znam, samo klipove sam gledao, izgleda ok, ali ne znam da li vredi kockati se sa 20 miliona funti (negde pise i 22,24) za igraca koji je postigao svega 4 gola prosle sezone.nSa odlaskom Sterlinga, otvorice se prostor za Lazara i Ajba, da formiraju tandem. ne znam koliko ima mesta za jos 2 krilna igraca, posebno sto kutinjo moze da igra na levoj strani