Dušan Tadić dobio sjajnu ponudu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
15:47
Izvor: Sportske.net, Sport

Sada već bivši srpski reprezentativac Dušan Tadić pohvalio se najnovijom ponudom, uz odlične uslove, duplo bolje od onih koje sada ima u svom klubu. Potpis čeka leto...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Posle loših vesti koje su mu stigle iz reprezentacije Srbije, zbog nepozivanja od strane selektora Radovana Ćurčića za mečeve protiv Poljske i Estonije, a onda i njegove burne reakcije na sve to, Dušan Tadić je saznao i jednu odličnu vest, ali u njegovom klubu Sautemptonu.

Naime, u razgovoru za današnji ''Sport'', srpski internacionalac je potvrdio da mu je klub ponudio novi ugovor, iako su mediji prethodnih dana u prvi plan isticali njegovo navodno nezadovoljstvo odnosom trenera Kumana prema njemu.

''Rukovodstvo Sautemptona izrazilo je spremnost da sa mnom parafira višegodišnju saradnju. Sadašnji ugovor ističe u junu 2018, a novi uslovi su duplo bolji od postojećih'', otkrio je Tadić, ali i dodao:

''Leto je za razgovor''.

Kada je reprezentacija u pitanju, Tadić je rekao šta je imao, a ni sada kada su se strasti stišale, ne želi da povuče ništa od onoga što je poručio selektoru Ćurčiću.

''Nemam šta ni da dodam, ni da oduzmem'', jasan je Tadić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.04.2016
17:51

Tadić nije vodonoša svetskim zvezdama ali to što radi u Soton-u nema sa kim da radi u repki jer mi nažalost nemamo igraže profila Manea i Longa da trče i otvaraju odbrane. To se jasno videlo kad god da je igrao pa je svejedno dal će igrati ili ne sa našeg navijačkog aspekta. PS / objavite mi komentar ili mi objasnite što nije u skladu sa uslovima korišćenja ?

avatar
sportska.cenzura
Thursday, 07.04.2016
21:45

Saglasan sam sa tvojim komentarom, ali hocu da dodam nesto zbog ovog posljednjeg. Meni konstantno odbijaju komentare, cak su mi blokirali profil jer sam pitao zasto mi neki komentari nisu objavljeni zbog tih uslova koristenja. Nikad nijednu psovku nisam napisao niti bilo sta nacionalno i politicki. Jednostavno mislim da ima neko ko ne radi svoj posao kako treba. Sportski pozdrav

avatar
M_85
Friday, 08.04.2016
15:09

Mislim da oni to nasumicno odbijaju komentare.

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Friday, 08.04.2016
02:17

Bas tako,slazem se sa tobom potpuno,sloboda govora je ovde apsolutno na nultoj tacki