Dok je tu Mendeš, Falkao ne brine!

Autor: Miloš Marković
utorak 26.05.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Kolumbijcu se ne ide iz Premijer Lige, srećom pa ima super-agenta.

Beta/AP Photo/Jon Super, File
Beta/AP Photo/Jon Super, File

Povezane vesti

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao prihvatiće manju platu samo da bi ostao u Engleskoj i potpisao za Čelsi, preneli su danas britanski mediji.

Falkao je u septembru prošle godine iz Monaka za 16 miliona funti prešao na pozajmicu u Mančester junajted, uz opciju da na kraju sezone klub sa Old Traforda otkupi njegov ugovor.

Tigar se nije dobro snašao, zbog čega mu je u nedelju, posle utakmice poslednjeg kola sa Hal sitijem, trener Luj van Gal rekao da ne računa na njega za narednu sezonu.

List Miror naveo je da Falkao "očajnički" želi da ostane u Premijer ligi i da bi voleo da se preseli u London. Falkao toliko želi da potpiše za Čelsi, da je spreman i na veliko smanjenje plate, naveo je list.

Od većih londonskih klubova, Arsenal nije zainteresovan za Falkaa, a Totenhem nema novca za transfer, dok se pominje i zainteresovanost kluba iz drugog grada, Liverpula.

Inače, jasno je da Falkao nema razloga za brigu.

O njegovoj karijeri računa vodi Horhe Mendeš, super-agent koji vodi računa i o karijeri samog Žoze Murinja, te se može očekivati da proradi poslovna veza, baš kao što je bio slučaj i sa Dijegom Koštom, između ostalog.

Falkao je ove sezone bio prvotimac u samo 17 utakmica u svim takmičenjima i postigao je samo četiri gola za Junajted.

Poslednji put zatresao je mrežu 31. januara u pobedi nad Lesterom od 3:1 na Old Trafordu. Kolumbijski reprezentativac je tokom sezone imao problema sa povredom kolena, koju vuče od prošle godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Wednesday, 27.05.2015
23:59

Volio bi da dođe ali pod uvjetom da bude u prvih 11 jer igrač takvog kalibra ne zaslužuje grijati klupu ozljeda ga je udaljila s terena a neigranjem bi izgubio i ovo malo samopouzdanja što je dobio nakon povrede inače mislim da bi on i costa bili ubojit tandem.

avatar
Wednesday, 27.05.2015
19:52

Ko zna, mozda bi se bolje snasao u plavom dresu.

avatar
DjovaneElber
Wednesday, 27.05.2015
10:18

Vrati se Radamele ubico u staru formu :)

avatar
Wednesday, 27.05.2015
10:14

Dodji da nam klupu grejes... dodji da se s Mikelom smejes... Hahahah

avatar
Poznavalac
Wednesday, 27.05.2015
07:35

Klasa od igraca,ponajbolji centarfor danasnjice..zrtva je bio van galove formacije i taktike,pokazace ove godine sta zna i ume..i dalje tvrdim da je van gala pregazilo vreme i samo zahvaljujuci nikad slabijem liverpulu je izborio ls.

avatar
NIKE
Tuesday, 26.05.2015
20:38

Pa nije ovo loše, kao pozajmica sa koliko sam pročitao 100k sedmično, dok je u Unitedu zarađivao 265k, Naravno da je veća privilegija igrati za Chelsea (London), nego u 4 puta manjem gradu na sjeveru, rad sa Mourinhom koji je za klasu bolji trener od LVGa i još doći u tim koji osvaja titulu 3-4 kola prije kraja, za razliku od tima koji se bori za 4 mjesto, pametan potez Falkao. Kad se sjetim onog Falkaoa koji je uništavao sve odbrane, a nakon Uniteda koji ga je bukvalno uništio i zalijepio na klupu, čitavu sezonu, u ostalom i DiMaria nije bolje prošao, mislim da bi kod Mourinha makar uzeo neki trofej, ovaku mu samo propade sezona, Kosta je sklon suspennzijama i povredama, tako da bit će mjesta za Radamela.

avatar
PakyCFC
Tuesday, 26.05.2015
19:05

Čelsi traži trećeg napadača, koji neće primati 200k nedeljno.

avatar
CURVA SUD
Tuesday, 26.05.2015
15:18

za njega nije Engleska liga jer mu je potrebno da se vrati u formu a to je teško u takvoj ligi gdje se igra sa dosta kontakata. Mislim, da je za njega idealan klub Real Madrid gdje bi se vratio na staze uspjeha ali je pitanje da li bi mu to oprostili navijači Atletika?? naravno da ne bi :))

avatar
LVG the Boss
Tuesday, 26.05.2015
15:08

Sretno El Tigre ali ti si miljama od Engleske lige,drži se ti Monaka ili eventualno Španije,Atl.Madrid ili Valencija ali tvoj je izbor u ostalom.

avatar
Shone
Tuesday, 26.05.2015
14:40

moze...bio bi kvalitetan drugi spic,i dobra konkurencija za Kostu!