Dogovor pao - Kolumbijac stiže na 'Pishuan'

Autor: Boban Filipović
subota 08.07.2017.
21:33
Izvor: Sportske.net

Iz Sevilje stiže potvrda da je su završeni pregovori sa Sampdorijom oko transfera Luisa Mjuriela.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Lekarski pregledi su već zakazani i ukoliko ih Kolumbijac prođe potpisaće ugovor sa Andalužanima.

Visina transfera još uvek nije saopštena, ali italijanski novinar Đanluka Di Marcio ima saznanja da se radi o cifri od 20 miliona evra.

U Sevilji od Murijela očekuju da nastavi stopama svog sunarodnika Karlosa Bake, koji je žario i palio u crvenom i belom dresu.

Sevilja je ovog leta vratila Evera Banegu iz Intera, dovela Đordana Amavija iz Aston Vile, a Murijel bi mogao da predstavljen kao novo pojačanje zajedno sa "Grofom" iz Argentine Gvidom Pisarom, koji stiže iz meksičkog Tigresa.

Andalužani su prodali svog kapitena Iboru Lesteru, Šalke je otkupio Jevgena Konopljanku posle pozajmice, kao i Fiorentina Ugrugavjca Sebastijana Kristifora.

Sa 'Pishuana' će verovatno otići i Tremulinas, kome je istekao ugovor, a videćemo šta će se desiti sa igračima koji su prošle sezone igrali na pozajmici u Sevilji. To su Vijeto i Kranviter iz madriskog Atletika, Stevan Jovetić iz Intera i Samir Nasri iz Mančester Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gaizka6
Saturday, 08.07.2017
21:57

Valjalo bi da fanovi Serie A napišu koju o ovom igraču. Jedino što znam je da je razbijao u Udinama, dosta se tada pisalo o njemu.

avatar
mak_juventino
Saturday, 08.07.2017
23:41

Siguran sam da ce se nadavati golova u Primeru , odlican igrac !