Dogovor je pao – Benatia danas u Minhenu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.08.2014.
12:25
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Rome ireprezentativac Maroka, Mehdi Benatia, odavno se nalazi na meti velikih evropskih klubova, a danas bi mogao da ozvaniči svoj transfer u Bundesligu.

Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
Beta/AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Jedan od najboljih defanzivaca Rome, ali i italijanske Serije A zbog koga je ''poludela'' čitava Evropa, Mehdi Benatia, nalazi se na pragu potpisivanja ugovora sa Bajernom iz Minhena, preneli su italijanski mediji.

Bajern već određeni vremenski period traži štopera, bilo je par imena u opticaju među kojima je bio i reprezentativac Crne Gore, Stefan Savić, ali izgleda da se Pep Gvardiola odlučio da dovede defanzivca Rome i reprezentativca Maroka.

Roma je već ugovorila transfer Kostasa Manolasa pre nego što je Benatia dogovorio sve detalje ugovora sa Bajernom iz Minhena, pa će biti adekvatno pokriveni na toj poziciji i u predstojećoj sezoni.

Portal Asromaradio.it piše da transfer Benatije iznosi 29 miliona evra, dok bi taj iznos mogao da naraste i do 32 miliona evra ukoliko se ostvare svi bonusi. Sa druge strane, Gazeta delo Sport piše da je transfer u vrednosti od 26 miliona evra plus bonusi od 4 miliona.

Skaj Italija piše da će transfer danas biti ozvaničen i da će Benatia biti uskoro predstavljen u novom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke