Dogovor daleko, Serhio Ramos odlazi?

Autor: Miloš Marković
utorak 23.12.2014.
11:40
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Real Madrida pregovara oko novog ugovora sa svojim klubom, dok zainteresovani klubovi kruže i vrebaju.

Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar
Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar

Povezane vesti

Serhio Ramos i Real Madrid pregovaraju u vezi sa novim ugovorom, bilo je priče da će Španac pristati na umanjenu ponudu i smanjenje plate u odnosu na sadašnji ugovor, kako bi ostao na Bernabeu.

Ipak, iz Španije stižu informacije da pouzdani štoper nije preterano zadovoljan ponudom, te da situaciju dodatno pogoršava činjenica da niz klubova stoji u redu i čeka sa ponudama koje pariraju kraljevskoj.

Ovaj 28-godišnjak se nalazi na vrhuncu karijere, Real Madrid svakako ne sme da rizikuje da izgubi španskog reprezentativca koji predstavlja i jak marketinški brend. Španski mediji spekulišu da bi Ramos mogao da se preseli u Premijer Ligu, gde bi ga rado videli Čelsi, Mančester Siti, Mančester Junajted.

Ipak, Ramos je strpljiv, nigde ne žuri, a njegov stav prema predsedniku Reala ne ostavlja prostora spekulacijama kojima se bave španske novine.

„Zahvaljujući Perezu sam ostvario san i zaigrao za najbolji klub na svetu. Za to ću mu biti večno zahvalan. Nas dvojica imamo sjajan odnos pun razumevanja, često razgovaramo. Lično, uopšte ne brinem u vezi ugovora.“, demantovao je Ramos pisanja novina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke