Dobre vesti za Van Gala! Pojačanje je sve bliže!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.02.2015.
23:35
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Holanije Memfis Depaj već dugo slovi kao potencijalno pojačanje Mančester Junajteda. A da će taj transfer da se realizuje na leto, sve su veće šanse...

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Već smo pisali o mogućem transferu Memfisa Depaja iz PSV-a u Mančester Junajted, a te spekulacije je danas dodatno podgrejao Filip Koku, trener aktuelnog lidera holandskog šampionata.

''Da, mislim da će Depaj na kraju sezone napustiti PSV'', jasan je Koku.

Mladi, 21-godišnji napadač, prošlog leta je skrenuo pažnju na sebe tokom Mondijala u Brazilu, gde je postigao golove protiv Australije i Čilea, a zatim nastavio sa pogocima i na domaćoj sceni, gde je do sada, u 23 odigrana kola postigao ukupno 15 golova i prvi je strelac holandske Eredivizije.

A razlog zašto ga povezuju sa Mančester Junajtedom svakako je trener Luj Van Gal, koji odlično poznaje njegove kvalitete i veruje da može da u Junajtedu značajno doprinese boljoj igri ofanzivne linije tima.

Ipak, ima interesovanja i iz drugih klubova sa Ostrva, poput Totenhema, a ukoliko Depaj i do kraja sezone bude igrao na tako visokom nivou, za očekivati je da će se u trku uključiti i još velikih evropskih klubova.

Mnogi ga već porede sa zemljakom Arjenom Robenom, koji i dalje blista u ekipi Bajerna, a Filip Koku se slaže sa takvim poređenjima.

''Mislim da Depaj može da bude igrač poput Robena. Oni je su različiti, ali imaju i zajedničke osobine, brzi su  i obojica imaju odličan šut. Takođe, uvek su spremni da nauče nešto više'', objašnjava Koku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko14
Thursday, 19.02.2015
00:42

Odličan igrač. Mislim da bi bio odlično pojačanje, Fali Mančesteru jedno ovakvo krilo, uz Di Mariju naravno. Ukoliko dođe, Đavoli će imati vrhunski tim. :)