Đurđević stigao, a za njim još jedan Srbin

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.08.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

Šampion Grčke nakon predstavljanja desetog, na pragu i 11. pojačanja.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Besnik Hasi je ovog leta preuzeo klupu ekipe iz Pireja, uspeo je da obezbedi plasman u Ligu Šampiona preko Partizana i Rijeke, a ekipu je gotovo u potpunosti promeni u odnosu na minulu sezonu.

Stiglo je 10 novih igrača, među kojima su i dva srpska fudbalera, Jagoš Vuković (Konja) i Uroš Đurđević (Partizan).

Đurđević je danas predstavljen u novom klubu, parafirao je četvorogodišnju ugovor sa Olimpijakosom, a Partizan je na ime obeštećenja dobio 2,5 miliona evra.

"Znam dobro gde sam došao, u veliki klub i daću sve do sebe na terenu kako bi navijači bili zadovoljni", izjavio je Đurđević na promociji.

Sada je na pragu grčkog kluba još jedan fudbaler srpskog porekla, defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović.

Aleksandar Dragovic

Reprezentativac Austrije svojevremeno je važio za jednog od najtalentovanijih štopera Evrope, ali je umesto prelaska u redove najjačih evropskih timova, koji su pokazivali interesovanje, otišao u kijevski Dinamo.

Nakon epizode u Ukrajini, preselio se u Bajer Leverkuzen, ali se u Nemačkoj nije najbolje snašao. Upisao je svega 19 nastupa u Bundesligi i tri u Ligi Šampiona u dresu "Farmaceuta", a ove sezone je u prva dva kola nemačkog šampionata odigrao svega 45 minuta.

On će se prema poslednjim informacijama preseliti u Olimpijakos na pozajmicu, gde će igrati u štoperskom tandemu sa reprezentativcem Srbije Jagošom Vukovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke