Đemba Đemba – Partizan, Sent Miren, pa u Indiju kod Materacija!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 20.10.2014.
12:08
Izvor: Sportske.net

Poslednje u nizu zvučnih imena koje je stiglo u indijski fudbal je i Erik Đemba Đermba, koga smo nedavno gledali u Beogradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda koji i dalje ima reputaciju i svojevrsni ugled u fudbalskim okvirima, svoju novu eopizodu započinje u Indiji.

Fudbaler koji je prošle godine igrao za Partizan, okušao se i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je veoma brzo izugbio svoje mesto u timu. Dolazak Nikole Drinčića i definitivno je kameruncu zatvorio vrata prvog tima, te je ubrzo usledio i rastanak.

Nakon Srbije, Đemba Đemba se obreo u škotskom Sent Mirenu gde je opisan kao najveće pojačanje ikada i gde se nadao da će uspeti da se probije do reprezentacije Kameruna. Ipak, nakon samo dve ligaške utakmice i tu je došlo do prekida saradnje.

Sada se Kamerunac nada da će imati više sreće u Indiji. Fudbalski klub Čenaijin iz čeneja angažovao je iskusnog 33-godišnjeg fudbalera.

„Izuzetno smo srećni što je Đemba Đemba stigao u naš klub. On će doneti iskustvo i kvalitet našem timu.“, rekao je Marko Materaci, trener-igrač Čenaijina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke