'Đavoli' otimaju 'švajcarskog bombardera' Realu 'ispred nosa'

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 25.01.2016.
13:42
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted bi uskoro mogao da dovede novo pojačanja.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Kraljevski klub' će sve snage usmeriti na dovođenje fudbalera u zimskom prelaznom roku, kako bi skockali tim pre nego što im stigne zabrana dovođenja novih fudbalera.

Prvi čovek Reala, Florentino Perez, je među prioritete za dovođenje na Santjago Bernabeu imenovao i fudbalera Volfsburga, Rikarda Rodrigeza.

Švajcarac, koji vuče korene iz Argentine, je jedan od najtraženijih levih bekova u Evropi.

23-godišnjak je pažnju na sebe skrenuo sjajnim partijama u dresu 'Vukova', ali i nacionalne selekcije Švajcarske, na Mondijalu u Brazilu.

Bivši trener Reala, Rafa Benitez, je pokušavao da dovede defanzivca, ali se on zahvalio na pozivu, zbog dečačkog sna, da jednog dana zaigra u dresu Barselone.

Izgleda da će i u ovom prelaznom roku, Madriđani ostati 'kratkih rukava', pošto je Mančester Junajted bliži dovođenju švajcarskog beka.

Pozicija levog beka je trenutno gorući problem u timu Mančestera, pošto su Luk Šo i Markos Roho povređeni, a njima su se priključio i Ešli Jang, koji je prinudno igrao na tom mestu u timu.

Wolfsburg's Ricardo Rodriguez from Switzerland

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steph22
Monday, 25.01.2016
18:43

Dovedite stopera aman vise, a neka Blind igra lijevog beka pobogu upravo kluba.

avatar
Anthony_Martial
Monday, 25.01.2016
18:23

ovaj igrač kad bude imo 26-27 godina bice jedan od tri najbolja lijeva beka sigurno

avatar
Nine
Monday, 25.01.2016
15:26

Ovakav igrac nije potreban ni Mancesteru, a ni Realu. Mancester ima dobrog levog beka koji je povredjen i mlad i velika perspektiva, njima treba stoper, a poziciju levog beka moze da igra Blind. Ne vidim zasto bi presao u Real kad on treba da igra(zasluzuje da igra), a pored Marsela se ne bi naigrao..

avatar
Nani
Monday, 25.01.2016
22:37

realno je da bi neko na leto morao da ode ili rojo ili shaw jer tesko da bi shaw grejao klupu sa tolikim ulozenim novcem a pak ni ne verujem da bi rodrigez grejao klupu shawu tako da je mozda nepotreban ovaj transfer..

avatar
NIKE
Monday, 25.01.2016
15:25

Imaju Šoa, Rohoa i Blinda na LB poziciji, a dovode novog beka - smiješno, a u napadu osim vremešnog Runija i Martijala koji je krilo nemaju nikoga - još smješnije. Očigledno nije problem u LVGu, nego u upravi, da su kakva uprava odavno bi na klupi već bio novi trener, a ne bi se krenulo u sezonu bez pravog špica.

avatar
Crvenidjavo2013
Monday, 25.01.2016
17:24

Marsijal je klasicni napadac ne krilo jedino sto ga ovaj ludak tu koristi ako si to hteo da kazes