Đavoli', ne brinite – De Hea ne ide nigde!

Autor: Miloš Marković
sreda 17.12.2014.
09:32
Izvor: Sportske.net

Sjajne partije španskog golmana izazvale su i spekulacije u vezi njegove budućnosti u Junajtedu. Navijači engleskog kluba nemaju razlog za brigu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

David De Hea igra u vrhunskoj formi, dokazuje da je trenutno jedan od najboljih golmana na svetu.

Njegove fantastične partije na golu Junajteda zaslužile su gromoglasne pohvale sveopšte fudbalske javnosti, koja je složna u oceni da je Španac najbolji igrač Van Galovog tima u tekućoj sezoni. Jasno, De Hea je svojim odbranama u nekoliko navrata direktno uticao na rezultate koje je beležio njegov tim.

Skrenuvši pažnju medija svojim igrama, De Hea je postao predmet spekulacija koje se tiču njegove sudbine na Old Trafordu.

Pojavile su se glasine u vezi sa navodnim transferom u Real Madrid, koji u mladom Špancu vidi legitimnog naslednika Ikera Kasiljasa. Ipak, ovakva pitanja su deplasirana, sam Van Gal nije raspoložen za ovakve 'medijske igrarije'.

Upitan da prokomentariše ugovor svog pulena, Holanđanin je na konferenciji za medije ljutito reagovao, poručio novinarima da ni on njih ne pita o njihovim poslovima i o ugovorima, odbivši da odgovori.

Strasti je smirio sam De Hea, koji je, javljaju engleski mediji, svojim saigračima i čitavom stručnom štabu poručio da nema nameru da odlazi iz Mančestera, te da je spreman da potpiše novi ugovor sa svojim klubom i produži vernost Đavolima.

Njegov sadašnji ugovor ističe za 18 meseci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 17.12.2014
12:41

"Djavolov crni Panter" ;-) Samo neka tako nastavi..i decko ocigledno nije "potocara"..pa de se ku.va tamo amo..naravno da je veran klubu..!Jos jedan od pravih poteza Ser Alexa..pricao je da ce to biti golman vrhunskih kvaliteta..pitanje je bilo samo vremena..!Davao mu je podrsku,vetar u ledja kada mu nije islo..to se ne zaboravlja ako si covek..ocigledno je da on to nije zaboravio i da je ljudina bre!