Dijego Košta NE MRDA iz Londona!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.12.2015.
12:07
Izvor: Beta

Na stranu razmirice sa Murinjom kao posledica dva neobuzdana temperamenta, španski napadač ostaje u Čelsiju.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Dijego Košta srećan je u klubu i ostaće na Stamford Bridžu još tri godine, do isteka ugovora, rekao je trener londonske ekipe Žoze Murinjo.

Kšsta je prošle godine postigao 20 golova za Čelsi, ali je ove sezone u 19 utakmica postigao samo četiri u svim takmičenjima.

Španski reprezentativac se nedavno izvinio što je bacio marker u pravcu Morinja, koji ga nije uveo u igru tokom utakmice sa Totenhemom 29. novembra, iako se dugo zagrevao pored terena.

"On je srećan ovde, voli da bude u Čelsiju. Mislim da ima još tri godine ugovora. Vidim ga u Čelsiju još tri godine, bez problema", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Kosta je prošle nedelje rekao da postoji mogućnost da se vrati u Atletiko Madrid.

"Rekao je to, a u fudbalu se nikad ne zna. Atletiko je veliki klub, Madrid je veliki grad, a Primera je veoma dobra liga i zašto ne bi 27-godišnji fudbaler razmišljao o mogućnosti povratka u stari klub. Ne vidim zašto bi to bio problem", rekao je Murinjo.

Šampion Premijer lige Čelsi ove sezone ne prikazuje dobre rezultate, zauzima 16. mesto na tabeli sa 15 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Čelsi će večeras od 21 čas igrati na gostujućem terenu protiv trećeplasiranog Lestera i pokušaće da ostvari petu prvenstvenu pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Monday, 14.12.2015
15:09

Treba plavcima još jedan ekstra napadač i onda bi i Kosta proigrao, kad vidi da je konstantno rezerva, on bi počeo da vodi računa o igri, ne samo o provociranju protivničkih igrača i udaranju. Ovaj Obamajang, Vardy ili Kejn bi nam sjeli, da se riješimo Remyja i Falkaoa i još jedan dobar stoper da dođe u Januaru i možemo svakoga pobijediti. Možda je i dobro što nam forma tek dolazi u drugom dijelu sezone, jer većina ekipa će nakon Januara padati, a mi možemo samo rasti iz ove situacije.

avatar
Monday, 14.12.2015
13:39

Samo neka ostane gde jeste, baš odličan je

avatar
NIKE
Monday, 14.12.2015
15:11

Blago vama vi izvukoste ovog Midtilanda, a mi moramo opet igrati sa PSGom, vidi se da je Mata izabrao sretniji klub. D:)