Dibala bira - Inter ili Arsenal

Autor: Stevan Milovanović
sreda 25.02.2015.
14:01
Izvor: Sportske.net

Sužen je izbor za narednu stanicu u karijeri mladog napadača.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Mladi napadač Palerma, Paulo Dibala, koga zbog svojih igara porede sa sunarodnicima Aguerom i Pastoreom, je u Palermu od 2012. godine, i izgleda da je došlo vreme da na kraju sezone promeni klub.

Nakon što smo već pisali o raznim spekulacijama povodom prelaska u Junajted, Arsenal, Juventus, Čelsi i Inter, u opticaju su ostala još samo dva kluba. Naime, kako javljaju italijanski mediji, Dibala karijeru nastavlja ili u Milanu ili u Londonu!

I Arsenal i Inter nude po 30 miliona funti za talentovanog napadača, tako da je na njemu da izabere gde želi da nastupa naredne sezone.

Međutim, Arsenal je spreman da ga dovede u svakom slučaju, dok što se tiče Intera, to najviše zavisi od Maura Ikardija i njegovog odlaska iz milanskog kluba.

Za Ikardija su najveće interesovanje pokazali Junajted i Čelsi, tako da ako Van Gal ili Murinjo uspeju u nameri da ga dovedu u Premijer ligu, strateg Intera, Roberto Manćini, bi doveo talentovanog Dibalu koji bi najbolje popunio upražnjeno mesto, pišu italijanski mediji.

Predsednik Palerma, Maurisio Zamparini, je u ostao tajanstven u vezi sa prelaskom mladog fudbalera u neki od ova dva tima.

"Puno klubova se interesuje, on je veoma dobar fudbaler, i probaćemo da pronađemo najbolji mogući dogovor.", izjavio je Zamparini.

Fantastični napadač Palerma je ove sezone na 24 utakmice u Seriji A postigao 12 golova i ima 7 asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Wednesday, 25.02.2015
15:03

Inter uvek,grade tim da mogu biti lagano sledece sezone u TOP 3..

avatar
Billy and Mandy
Wednesday, 25.02.2015
18:28
avatar
Alex#10
Wednesday, 25.02.2015
20:01

Inter u top 3? Ono sprdas se? I ja mislim da ce biti u top 3 donjeg dela tabele Serije A. To hoce sigurno. Koji tim oni grade? Juve, Napoli i Roma ce i sledece sezone biti ispred Intera. Mislim da ce Milan biti bolji nego sto je sada, Firenca je i sada sasvim solidna ekipa kao i Torino koji su trenutno boji od Intera. Sta je sa Laziom? Ali ajde da racunmo da ce Torino biti losiji. Inter zanci moze samo da se bori za Ligu Evrope sa MIlanom, Laziom i Frencom i da se nadaju da ce neko od te cetvorke uspeti da izbaci ili Napoli ili Romu sa tog treceg mesta.