Di Marija želi nezamislivo!

Autor: Miloš Marković
sreda 24.06.2015.
11:21
Izvor: Sportske.net

Argentinac navodno želi da napusti Mančester Junajted, poručio je i gde želi da nastavi karijeru!

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Anhel Di Marija se nije najbolje snašao u svojoj debitanstkoj sezoni na ostrvu.

Argnetinac je nakon početnog utiska pao u formi, a glavni razlozi koju su isticani jesu nemogućnost da se prilagodi na život u Engleskoj i hronični problem sa engleskim jezikom koji muči Južnoamerikance.

Tokom minule sezone se o Di Mariji dosta toga pisalo, navijači su mu zamerili priznanje da je Junajted bio plan B nakon propalog transfera u Pari Sen Žermen.

U smiraj sezone pokrenute se raznorazne spekulacije u vezi sa njegovim odlaskom sa Old Traforda, a katalonski 'Sport' danas prenosi nezamislivo.

Nije teško pogoditi - Di Marija (navodno) želi u Barsu!

di marija

Pomenuti izvor ističe da je Argnetinac dostigao kulminaciju nezadovoljstva, da želi novi izazov i povratak u Španiju. Barselona je navodno već iskazala ogromno interesovanje i zaintrigirala fudbalera koji u ovoj prilici vidi i mogućnost da se 'osveti' Real Madridu na ne tako slatkom rastanku.

Još jednom ukazujemo na izvor ove priče, 'Sport' je privržen Barseloni, ali i jeste na izvoru vesti te upravo na taj način pokušava da ulije validnost ovim spekulacijama.

Ono što Sport ne pominje jeste zabrana dovođenja transfera koja će znatno otežati i sam početak eventualnih pregovora, ali i to da dolazi izborna godina u FK Barselona, te postoji realna šansa da je Di Marija, poput Serhija Ramosa, samo marketinški trik.

Inače, osim Barselone u medijima se u vezi sa Di Marijom govori i o interesovanju Bajerna i Mančester Sitija.

U međuvremenu, oglasio se i Di Marijin agent, koji je poznatom argentinskom novinaru Martinu demantovao ovakve priče Sporta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Wednesday, 24.06.2015
14:56

Di Marija je nedavno krenuo da pohađa časove engleskog jezika zajedno sa Rohom, dao je izjavu u kojoj objašnjava razloge njegove slabije sezone, rekao je kako je PL mnogo drugačija i zahtevnija liga, i da mu je potrebno vreme da se adaptira, da želi da se pokaže i dokaže u Junajtedu, i da osvoji ligu i LŠ sa klubom. Meni je to dovoljno da verujem da neće mrdati iz Junajteda. Reč navodno, nije dokaz, samim tim što je upotrebljena reč navodno, bez konkretne izjave igrača, sugeriše da je neistina, a ovo su objavile novine koje su privržene Barseloni, tako da je onda sve jasno. Di Marija nikada nije izjavio da želi iz Junajteda, već je govorio sasvim suprotno.

avatar
Wednesday, 24.06.2015
14:02

U ovo bi možda neki klinac poverovao, pa bi se napalio. Di Marija ostaje u Junajted, osećam da će kidati u sezoni koja sledi. Jedino da daju Pikea i Buskeca, što je, složićete se, ravno naučnoj fantastici.

avatar
Aleksandar Vukmirovic
Wednesday, 24.06.2015
12:14

O boze,zar treba verovati u ovu glupost...sam lik je rekao da ce sledece sezone igrati u mancester unitedu...ne znam zasto mediji pisu ovakve stvari...izmisljaju samo da bi zaradili kintu

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 24.06.2015
12:08

Zelio bi da cestitam rodjendan najboljem igracu svih vremenma Leu Messiju,i da nas jos dugo godina uveseljava i odusevljava na terenu!!

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 24.06.2015
11:58

Di Marija je dobar fudbaler,ali trenutno Barsi ne treba niko u napadu,samo jedan igrac na sredini terena,koji ce da kreira igru,poput Cavija.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 24.06.2015
12:25

Pa moze i on da kreira igru, seti se samo kako je igrao u Realu kada ga je Anceloti stavio sa Modricem u vezni red!

avatar
SteveO
Wednesday, 24.06.2015
11:52

Kako javljaju katalonski mediji i Maradona je zainteresovan za prelazak u Barsu.

avatar
Barca4ever
Wednesday, 24.06.2015
11:41

Pa najavljivao je predsednik Barse veliko pojacanje u veznom redu.

avatar
Sukica9
Wednesday, 24.06.2015
12:09
avatar
Madridista
Wednesday, 24.06.2015
15:19

Spanca je najavio.