Di Marija za Kavanija?

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.03.2015.
13:14
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted uveliko razmatra transfer opcije za letnji prelazni rok, koji će doneti dosta promena.

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Bogato plaćeni tim ne daje rezultate, Van Gal ne uspeva da opravda uloženi novac, ali jasno je da će Holanđanin dobiti podršku.

S tim u vezi, pred Junajtedom je još jedno burno leto tokom koga ćemo videti odlazak Radamela Falkaa, ali po svemu sudeći i Anhela di Marije.

Argentinac ne uspeva da se nametne kao vredno pojačanje u dresu crvenih đavola, visoka očekivanja navijača nisu ispunjena i sve je izvesnije da će doći do rastanka. Ako pridodamo i Anhelovu želju da se oproba u Parizu, te napad provalnika koji je pojačao psihološki pritisak, naslućuje će odlazak.

Mančester Junajted je Di Mariju platio rekordnih 58 miliona funti, a engleski klub sada razmatra na koji način može da povrati novac.

Kako najavljuju engleski mediji, umesto da svog igrača prodaju za maksimalno 30 miliona funti, Englezi će Pari Sen Žermenu ponuditi razmenu, koja bi trebalo da uključi Edinsona Kavanija.

Obzirom da je popunjen na krilnim pozicijama, a da u napadu ima povređenog i vremešnog Van Persija kao jedinu alternativu Runiju kada ode Falkao, nema sumnje da bi pojačanje u napadačkoj liniji bilo više nego dobrodošlo.

Za Kavanijem vlada veliko interesovanje evropskih klubova, Arsenal, Liverpul su među klubovima koji se pominju, videćemo kako će se stvari odvijati tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke