Di Marija savetuje Van Gala

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.12.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Argentinac ima savet za svog menadžera kada su u pitanju transfer aktivnosti tokom zime.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija je, pišu španski mediji, posavetovao Luja Van Gala da ozbiljno razmisli o mogućnosti dovođenja fudbalera Benfike, Nikolasa Gaitana.

Ovaj 26-godišnjak se već neko vreme dovodi u vezu sa odlaskom iz Portugala, bilo je i ranije priče o Mančester Junajtedu, a sada je Di Marija uzeo na sebe da ubedi Holanđanina da njegov prijatelj jeste pravo pojačanje za klub kakav je Junajted.

Gaitan je 2011. godine stigao u Benfiku, španski izvori javljaju da mu klub neće praviti problem i neće ga sprečavati da načini naredni korak u karijeri, ukoliko stigne odgovarajuća ponuda.

Inače, za Gaitana je interesovanje pokazala i Valensija, te ostaje da se vidi hoće li se nešto od ovoga konkretizovati i hoće li ovaj sjajni fudbaler promeniti sredinu tokom zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.12.2014
12:03

Videcemo, on, Strotman ili Kedira moraju doci za zimski prelazni rok .

avatar
Benz
Thursday, 25.12.2014
13:45

samo mi reci sto ce vam gaitan....za kediru i strotmana se slazem ali gaitan je nepotreban....

avatar
Benz
Thursday, 25.12.2014
22:08

sad mi reci da vam za PL trebaju bolji....slazem se da je u junajtedu trenutno pola igraca ispod svake mjere ali pored mate,di marije,runija pa i januzaja gaitan je potpuno nepotreban....kad rasciste svacionici i pokazu izlaz jangu,valensiji,evansu i slicnima onda nek dovedu gaitana i ostala krila sa kojima se povezuju a dotad nek srede odbranu i dovedu jednog pravog veznjaka a ne neke polovnjake....

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 25.12.2014
20:24

Da, tu su vrh Jang i Valensija..