Di Marija ne igra večeras, već pakuje kofere?

Autor: Janko Glavonjić
petak 22.08.2014.
19:30
Izvor: Sportske.net

Večeras će Real i Atletiko odigrati drugi meč finala Super Kupa Španije. Prvi meč završen je rezultatom 1:1, Di Marija je ušao u igru kao zamena, bio odličan, ali ga večeras neće biti u timu!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Di Marija neće igrati večeras. Anćeloti je priznao da igrač zahteva transfer, i po svemu sudeći zahtev će mu biti uslišen. On večeras neće biti u protokolu, a vrlo je moguće da je Argentinac odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Reala.

Španski mediji spekulišu da se ubrzano radi na nalaženju novog kluba za ovog sjajnog igrača, a da je on već spakovao kofere i misli su mu usmerene na njegov sledeći klub, koji god on bio.

Mančester Junajted je trenutno favorit da ga potpiše, ali i Par Sen Žermen, ako napravi pomak oko prodaje nekih igrača, bi mogao da se ponovo uključi u trku.

Posle zvaničnog objavljivanja da je Argentinac na prodaju, možda će se javiti i neki drugi finansijski moćni klubovi i iskoristiti neodlučnost ova dva tima koja se čitavo leto povezuju sa Di Marijom.

Ako je verovati izveštajima španskih medija, Di Marija je svoju odiseju sa Real Madridom završio. Koja je njegova sledeća stanica?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke