Derbi Mančestera za fudbalera Rome

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.03.2015.
12:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Rome je naredni igrač o kome se bruji na ostrvu i u Italiji, videćemo kakve su šanse da on zaigra za Mančester Junajted ili Mančester Siti.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Fudbaler Rome, Radža Naingolan, sledeća je meta Mančester Junajteda, ako je verovati italijanskim medijima.

"Gazeta" je u današnjem broju pisala da je ovaj pomenuti fudbaler primarna meta Mančester Sitija i Mančester Junajteda u narednom prelaznom roku i da će oba menadžera sve učiniti kako bi ga videli u svojim redovima.


Vezni fudbaler je stigao iz Kaljarija pre godinu dana nakon što je Kevin Strotman imao velikih problema sa povredama, a od tada je pokazao da se radi o vrhunskom fudbaleru.

Pomenuti medij napominje da je Junajted bliži potpisivanju ugovora sa njim i da su iz tog kluba spremni da ponude 40 miliona evra za ovog 26-ogodišnjeg Belgijanca.

Ono što je problem za Romu jeste činjenica da ukoliko dođe do transfera 50% će morati da ode na Sardiniju Kaljariju, pošto ova ekipa i dalje ima udela u vlasništvu Naingolana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 07.03.2015
13:35

on je sam rekao da ne zeli da napusti romu kad se pricalo da je liverpul zainteresovan za njega...u romi je starter cak je i omiljeni igrac rudija garsije...inace naingolan je zver od igraca borben igrac koji se ne plasi duela i to mi se bas svidja

avatar
RokerSantaKruz
Sunday, 08.03.2015
04:58

Uvijek je blizu lopte, pred cijim god golom da se igra. Uvijek je medju 3 na terenu koja najvise pretrce, gine za svaku loptu, nevjerovatno hrabar, pozrtvovan, nema ekipe u koju se ne bi uklopio i kojoj ne treba jedan takav igrac. Sve u svemu, prezahvalan igrac, vrijedio bi svake pare.