Depaj će odabrati Junajted ili Totenhem?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.11.2014.
23:32
Izvor: Sportske.net

Fenomenalni fudbaler PSV Ajndhovena, Memfis Depaj, na meti je svih velikih klubova u Evropi, a za sada su najbliži njegovom potpisu Mančester Junajted i Totenhem.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Zaključak iz naslova doneli su engleski mediji, konkretno "Dejli star".

Memfis Depaj je izludeo celu Evropu, to je definitivno.

Igra fenomenalno, teško da će ostati u PSV-u. U igri za njegov transfer su svi veći klubovi Evrope, a na kraju ove sezone će ovaj fudbaler najverovatnije odlučiti kuda će. Nije isključen ni transfer u januaru.

"Znate šta ja mislim? Krajnji cilj i san svakog fudbalera nije holandska reprezentacija, već veliki novac.", rekao je Jan Mulder, nekadašnji reprezentativac ove zemlje.

"Za ovo ne treba da se izvinjavaju. Ako možete da se obezbedite samo jednim potpisom, kao što će Depaj skoro uraditi, onda treba da uradite tako nešto.", rekao je ovaj nekadašnji reprezentativac.

Pored pomenutih Junajteda i Totenhema zainteresovao se i Juventus, ali teško da ova ekipa može da parira ovim timovima u Premijer ligi, konkretno se tu misli na Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.11.2014
15:37

Postoji samo jedan preduslov da on dodje, ako bude i dalje forsirao glupog Januzaja, od transfera nema nista, a sjajno bi cinio tandem na bokovima sa Di Marijom, da pojacamo odbranu i imamo super tim, mozda bi to izgledalo ovako :
1. 4-2-3-1 2. 4-1-3-2
De Hea De Hea
Rafael, Dzons (Vlar), Roho (Miranda), So Rafael, Dzons (Vlar), Roho (Miranda), So
Erera, Blind Blind
Depaj, Di Marija, Runi Depaj, Runi, Di Marija
Falkao Falkao, Van Persi

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 18.11.2014
11:00

Odes u totenhem i tapkas u mestu jedno tri sezone da se posle dobro opare od tebe,bolje i u milvol da ode nego mrtvi totenhem

avatar
Djalminha8
Tuesday, 18.11.2014
21:01

Ili da napravi jos vecu gresku i da ode u jos mrtviji Juventus ,pa da igra raspalu Seriu A gde se sve namesta i da igra LS i da gubi od Olimpijakosa.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 19.11.2014
16:08

Decko pa taj totenhem nije mogao partizana da dobije o cemu pricas...bar ce igrati ls,glupo je uopste porediti jedan JUVENTUS sa tamo nekim totenhemom

avatar
Amar Zo
Tuesday, 18.11.2014
02:05
avatar
Forza Napoli
Tuesday, 18.11.2014
00:59

Depaj dolazi u Napoli,videcete

avatar
joefcb
Tuesday, 18.11.2014
00:50

Nek odabere koga hoce ja cu samo da pohvalim novu android verziju, stvarno mi je drago da napokon mogu komentarisati vijesti i pogledati ama bas svaki video i sliku. Sve pohvale,cestitke i aBd jos vise uspjeha u daljnjem radu. Samo tako nastavite uz maksimalnu ozbiljnost i 100%nu objektivnost. Sportski pozdrav.