Delegacija Čelsija posetila Rijeku!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.12.2014.
13:49
Izvor: Sportske.net

Na pragu je dogovor između napadača Rijeke i kluba koji je u ovom trenutku glavni pretendent za titulu u Premijer ligi.

nk-rijeka.hr
nk-rijeka.hr

Povezane vesti

Žoze Murinjo je nagovestio da neće kupovati u nadolazećem prelaznom roku, ipak, mediji pišu o tome da baš i nije tako.

Čelsi igra sjajno ove sezone, odlično su popunjeni na svim pozicijama, ali ipak žele da dovedu verovatno najboljeg igrača hrvatskog šampionata, Andreja Kramarića.

Kramarić igra u neverovatnoj formi, postigao je 27 golova na 26 utakmica ove sezone, dok je prošle godine postigao 30 golova na 41 meču.

Nekoliko klubova je zainteresovano za njega, uključujući italijanske gigante Juventus i Milan, ali odlazak u Premijer ligu deluje kao realnija opcija.

Delegacija Čelsija je bila u Hrvatskoj gde se sastala sa delegacijom Rijeke i agentima Kramarića, svi na čelu sa Boškom Balabanom, nekadašnjim reprezentativcem Hrvatske.


Ponuđeno je 7,8 miliona funti za njega, kao i prijateljski meč sa Rijekom na novom stadionu koji će biti otvoren 2016. godine.

Kramarić će najverovatnije biti odmah prosleđen na pozajmicu u Rijeku ili neki drugi klub u jačoj ligi, pošto će teško dobiti priliku da se nametne pored sjajnog napadačkog trojca Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вучко
Sunday, 28.12.2014
14:55

Nepotrebam, ima Remya i Drogbu kao izmenu za Costu.nJa mislim ako Kramaric predje, nece da dobije veliku minutazu, polje da predje negde gde ce da ima minutazu.