Deko predviđa: "Mesi će otići iz Barse"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.11.2014.
13:12
Izvor: Sportske.net

Bivši saigrač argentinskog maga ističe da je samo pitanje vremena kada će Leo Mesi otići iz Barselone.

Beta/AP Photo/Petros Karadjias
Beta/AP Photo/Petros Karadjias

Povezane vesti

Poslednjih nedelja je izuzetno aktuelno pitanje Mesijevog mogućeg odlaska iz Barselone, a Deko smatra da nije pitanje 'hoće li', nego 'kada će' Argentinac napustiti Nou Kamp.

„Znam da će Mesi jednog dana otići iz Barse."

"To se može očekivati. Svemu dođe kraj jednom. Znamo da postoje raznorazne spekulacije kada se radi o velikim igračima, ali u fudbalu ništa nije večito. Veliki igrači i veliki menadžeri odlaze i dolaze.“, rekao je Deko.

Mesi ima ugovor sa Barselonom koji ističe 2018. godine, a Deko ističe da bi potencijalni rastanak zavisio od mnogih stvari.

„Uzevši u obzir istoriju koju piše u dresu Barse, svestan sam da je teško Mesija zamisliti u dresu nekog drugog kluba. Ali to će se desiti. Da li na kraju ove sezone, ili naredne, za pet godina, to zavisi od mnogih stvari.“

„Igračima kao što je Mesi bitno je da budu srećni kako bi igrali najbolje što umeju. To je njihova najveća tajna. Ako je srećan ostaće, ako nije preseliće se negde drugde. Mesi mora da bude srećan, zadovoljan.“, rekao je Deko.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 27.11.2014
14:28

Messi do kraja karijere ostaje u Barsi,posebno sada kada je oborio rekord...Sada su on i Barsa jos vise povezani.

avatar
joefcb
Thursday, 27.11.2014
15:01

Prije bih rekao da su manje povezani, jer mozda se zasiti u jednom trenutku kad ne bude mogao vise sta oboriti. Prije da njegov ostanak zavisi od Ronalda i njegove forme i mozda njegovog ostanka u Realu. Jedan drugog cine boljim postavljajuci iz dana u dan nove standarde kojtesko da ce ko u skorijoj buducnosti dostici. Messi hoce da bude zapamcen kao najbolji u ovoj igri i tu ce ga naprijed gurati samo Ronaldo, niko vise. A sad da li ce u Barci ostati ili otici negdje to se stvarno nikad ne zna. Najbolji pokazatelj je Kaka kada je presao u Real. Tako da uzivajmo u njegovoj magiji gdje god on bude igrao. Ja licno bih volio da ostane u Barci i da aBd osvoji SP 2018. da kriticarima ne ostavi mjesta za kritiku i da ne dolazi vise u pitanje to da je najbolji igrac koji je igrao ovu igru!

avatar
ODB
Thursday, 27.11.2014
18:16

ostaje u Barci zna se samo nemojte čitati standardne medije..