"Dejli Ekspres" - Rojs se dogovorio sa "Kraljevima"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.12.2014.
17:27
Izvor: Sportske.net

Čuveni trio Rojs-Gece-Levandovski je spao samo na prvopomenutog, a izgledne su prilike da i on ode, možda čak i ovog januara.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Pre dve sezone Borusija je igrala finale Lige šampiona, imala je u svom sastavu sjajne fudbalere poput Gecea, Levandovskog i Marka Rojsa.

Prošle sezone nije bilo Gecea koji je otišao u Bajern, "spala je knjiga na dva slova", a Borusija je bila druga u prvenstvu i ispala je u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida.

Ove godine je ekipu napustio i Levandovski, a Borusija se bori za opstanak u Bundesligi. Ostao je jedino Marko Rojs od pomenute trojice, a izgledne su šanse da i on napusti klub.

Engleski tabloid "Dejli Ekspres" je u današnjem izdanju napisao da je Rojs dogovorio sve sa Real Madridom i da su "Galaktikosi" spremili ugovor na pet godina za njega.

Pitanje je koliko je ovo pouzdano, Real je sasvim dobro popunjen na pozicijama ofanzivnih veznih igrača, ali u slučaju prodaje Gereta Bejla ovo bi itekako imalo smisla.

Pored Real Madrida, Rojs je od strane tabloida često povezivan sa Bajernom iz Minhena, ali i pojedinim klubovima u Premijer ligi poput Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.12.2014
18:32

znao sam...njega vec dugo prate realovi skauti da vide kako se razvija...cak je zadnjeg dana prelaznog roka bila postavljena bina na realovom stadionu kako bi predstavili rojsa ali je nesto zaustavilo taj transfer...pre par dana sam procitao na internetu da je rojs odbio barselonu zbog real madrida