Defanzivac napušta Bajern teška srca

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 14.05.2017.
21:28
Izvor: Sportske.net

Iako je manje-više odavno poznato da će se rastati sa "Bavarcima" na kraju sezone, sada je i sam igrač stavio tačku na čitavu priču.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Priliku mu je na "Alijanc Areni" ukazao Luj van Gal, a on je uzvratio na najbolji mogući način.

Pružao je sjajne partije Badštuber već u svojoj debi sezoni, bilo je jasno da je pred njim velika budućnost.

Dobio je poziv i Joakima Leva da nastupi u reprezentacije Nemačke, zaigroa je i na Svetskom prvenstvu 2010. godine, a potom je bio član "Pancera" i na smotri najboljih evropskih selekcija dve godine kasnije.

Na njegovu žalost, usledio je veoma težak period u njegovoj karijeri. Kada je trebalo da predvodi odbranu Bajerna i Nemačke, zadesile su ga serije povreda, iz godine u godinu polako je postajao sinonim za maler.

Ove zime je prosleđen na pozajmicu u Šalke, čak se ni u Gelzenkirhenu nije naigrao, nastupio je u 10 mečeva za tim sa "Veltins arene".

Ugovor sa "Bavarcima" mu ističe, te je bilo jasno da se na "Alijanc arenu" neće vraćati, a sada je i sam igrač to potvrdio.

Izjavio je da će napustiti Bajern, ali da će mu to jako teško pasti, kako je za njega igranje u dresu tima iz Minhena bila "čista ljubav".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 14.05.2017
23:13

za ovoga sam mislio da će sigurno bit najbolji stoper u ovom mileniju ,ali ozljede su ga ubile bajernovo dijete ,vidi se da voli klub i da će mu teško pasti odlazak

avatar
Los Vikingos
Sunday, 14.05.2017
22:20

Lik se realno nije ni naigrao u tom Bajernu i jos prosle sezone je trebao da ide. Salke, Wolfsburg, Mehengladbah bi bili idealni za njega. Nije on ni malo los stoper.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 14.05.2017
22:50

Niko ni ne spori njegov kvalitet , da nije povreda bio bi standardan i u bajernu i u repki