Defanzivac Liverpula se seli na Azurnu obalu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.05.2017.
22:18
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Francuskoj, otpisani fudbaler "Redsa" mogao bi da se vrati u domovinu.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Mamadu Sako je sezonu počeo u rezervnom timu Liverpula iz nekoliko razloga.

Imao je problema sa disciplinom, pred početak sezone mu je pretila i suspenzija zbog navodnog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a imao je i nesuglasica sa Jirgenom Klopom.

Zbog svega navedenog poslat je u U23 tim, gde je održavao formu, bilo je jasno da je njegova epizoda na "Enfildu" završena.

Poslat je zimus na pozajmicu u Kristal Palas, bio je odličan u odbrani "Orlova", ali je doživeo povredu ligamenata, zbog koje je najverovatnije završio sezonu.

Jasno je da će se na "Enfild" vratiti samo "po papire", Kristal Palas bi voleo da ga zadrži, a sada se u čitavu priču uključila i Nica.

Oni će sve izvesnije naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, planiraju da se za taj izazov pojačaju, a mogli bi da ostanu i bez jednog od najboljih defanzivac Pola Bajsa, koji je navodno izjavio da neće produžiti ugovor sa klubom.

U upravi tima sa Auzrne obale rešenje vide u Sakou, videćemo gde će francuski defanzivac završiti ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AstorRed
Tuesday, 09.05.2017
20:59

Tako je a zadrzimo sjajnog kalavana ,neinteligentnog matipa i nekonstantnog lovrena..to klope,bices kao i sa borusijom uvek tu oko titule a uglavnom nikada do nje ..jer ovde ti nije samo bayern konkurencija pa da ukrades neku..

avatar
neymar-junior-10
Tuesday, 09.05.2017
01:46
avatar
NemanjaLFC
Tuesday, 09.05.2017
01:05

Ja i dalje ne znam zasto Klop nije htio da mu pruzi sansu.. U redu, zakasnio je na pripreme ali brate dragi toliko puta se kroz sezonu i izvinjivao i govorio kako mu je Liverpul drag klub, pa cak i kada se znalo da je otjeran on i dalje nije mijenjao misljenje.Garantujem da bi imali bar 7,8 bodova vise da je u nekim tekmama igrao Sako umjesto supersajanskih igraca kao sto su Lovren i Leiva..

avatar
Pes Pirot
Monday, 08.05.2017
23:15

Fantastican igrac. Bio je najbolji u livepoolu pre Klopa. Zelim mu da se ponovo nadje na pravom koloseku!

avatar
Poznavalac
Tuesday, 09.05.2017
06:47

Jesi gledao.ti neku utakmicu redsa??spor je,a pas ima kao da loptu dodaje starac od 90godina i to mu je velika mana..skupo je plaćen i nije opravdao ni polovinu tog novca.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 09.05.2017
19:31

da vredi ostao bi ili bi igrao u redsima,nepobitna cinjenica i ne bi ga se tek tako lako odrekao PSG..precenjen kao igrac je dosao u redsima i videli smo koloko zna i ume..a,minusi koga briga za to,ovde su velikom vecinom klinci i decurlija koja se ne razumeju u fudbal i sport

avatar
Pes Pirot
Tuesday, 09.05.2017
16:51

Vidim da su ti nalupali samo minuse na komentar 😂 Mora da niko nije gledao redse.

avatar
CZYNWA
Tuesday, 09.05.2017
11:58

Mijenjaj nik. Gledao sam skoro svaku utakmicu Liverpula zadnjih 7-8 godina i Sako je jos od Agera i Skrtela najbolji stoper u klubu. Da je on igrao kad su igrali Klavan i Lukas (neka njega u veznom redu) Liverpul bi se borio sa titulu sa Celzijem, a ovako za 4-o mjesto sa 4rsenalom.