De Hea zahteva otkupnu klauzulu?!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 22.02.2015.
16:42
Izvor: Sportske.net

Pregovori Davida De Hee sa upravom Mančester Junajteda u vezi novog ugovora su 'zapeli'. Španac navodno traži da u ugovor bude uključena otkupna klauzula, što Mančester Junajted, za sada, odbija!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

David De Hea je ove sezone nebrojeno puta spasio Mančester Junajted i opšti je utisak da 'Đavoli' ne bi bili ni među prva četiri tima da Španac ne brani tako dobro.

Ipak, njegov ugovor ističe za godinu i po dana, i dve strane su sele za sto kako bi se dogovorile o nastavku saradnje.

Činilo se da će novi ugovor, uz očekivano povećanje plate bivšem golmanu Atletika, biti relativno glatko potpisan, ali onda su se javile, za sada, nepremostive prepreke.

Naime, španski As tvrdi da je De Hea tražio od Mančester Junajteda da u novi ugovor bude uključena otkupna klauzula u iznosu od 22,2 miliona funti!

Mančester Junajted bi želeo to da izbegne po svaku cenu, ali postoje naznake da će možda i prihvatiti zahtev Španca, ako ta klauzula bude znatno viša.

Van Gal već sada De Heu smatra najboljim golmanom na svetu, a za najboljeg golmana na svetu morate platiti najveću cenu u istoriji, tako da Holanđanin ne želi ni da čuje za bilo koju cifru koja je ispod 40 miliona funti.

Čini se da će i tu cenu bez problema platiti madridski Real, za koje se smatra da su zainteresovani za španskog reprezentativca, koji bi trebalo da zameni legendu kluba, Ikera Kasiljasa.

Ipak, čitavu priču treba uzeti sa rezervom, pošto dolazi od španskih medija koji od početka 'navijaju' da se De Hea vrati u domovinu.

Iako Junajted nije više onako moćan kao pre par godina, teško je očekivati da će se tako lako odreći svog najboljeg fudbalera u ovoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 22.02.2015
17:52

Pa ovo je sasvim normalno, ne cvetaju nama ruze, nismo vise top klub, i zasto bi se borio za LS kad u Realu moze da se bori za LS i Primeru. Nemamo vise Fergusona, a trenutni trener nije ni F od FERGUSONA, ocekujem da De Gea zaigra desnog beka, ili mozda stopera, ima on karekteristike za to, zna veliki strucnjak Van Gal, a jos veci Moyes....

avatar
Balkan
Sunday, 22.02.2015
23:43

Mozes i ti pocet navijat za Real Madrid.ja bi navijao za United kad bi bili i 3 ligi pozz

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 23.02.2015
15:12

A ko kaze da je trenutno ne navijam za njih, nego jednostavno nisam zadovoljjan ??