David Silva odmara, ne želi da priča o Realu

  • 05. jul 2012.

  • 11:28

  • Izvor: Sportske.net

David Silva prvi na listi želja Real Madrida. On za sada ne želi da priča o mogućem povratku u Španiju.


Foto: beta
Španci tvrde da je David Silva prvi na listi želja Murinja za novu sezonu.

Silva je u Siti stigao leta 2010. iz Valensije, a Murinjo sada želi da ispravi grešku i sada 26-godišnjeg Silvu dovede na Bernabeu. Španac međutim za sad, ne želi da priča na tu temu.

"Trenutno razmišljam samo o odmoru" - kaže vezista Sitija.

Silva je počeo sve mečeve na EURO 2012 i oduševljen je svojim doprinosom i titulom.

"Kada više vremena provedete na terenu osećate da ste važan deo tima. Najbolji momenat? Zajedno ste više od mesec dana. Ima teških i lepih trenutaka. Ne mogu jedan poseban da istaknem." - rekao je Silva.

Ukoliko bude želeo da se vrati u Španiju, pitanje je koliko bi Šeici bili spremni da mu izađu u susret. Silva je bio možda i ključni faktor u osvajanju titule Sitija prošle sezone.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Neki ljudi afričke igrače doživaljavaju kao životinje.

Jaja Ture

Jaja Ture