Danilo iskliznuo, ovo je Barsina lista kandidata!

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.04.2015.
13:50
Izvor: Sportske.net

Neizvesno je hoće li Dani Alveš produžiti ugovor, ali to nije ni bitno, jedan od ovih igrača će stići u Barselonu u narednih godinu dana!

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Spisak je navodno napravio Arijedo Brajda, novi direktor. Real je dobio trku za Danila, Dani Alveš bi mogao da produži ugovor, ali ni on nije rešenje za duži period. Uz to, Montoja koji je alternativa ne uliva poverenje Luisu Enrikeu, pa se mora dovesti novi desni bek.

Neke od ovih igrača Barsa prati i odranije, ima i novih imena.

Od pomenute šestorice Brajdina ideja je zemljak Mateo Darmijan. Italijanski reprezentativac i fudbaler Torina je bio na meti Milana, ali je preskup za "Rosonere". Italijanski fudbaleri se teško privikavaju na španski fudbal, setimo se samo Zambrote u Barseloni, pa postoji određena doza skepticizma.

Ponovo je aktuelan Lukaš Pišček, Poljak iz Dortmunda koji se pominjao i prošlog leta, ali i mlađi igrači poput Fabinja iz Monaka, mada je verovatnije da će stići neko iskusniji.

Barselona desni bek

"Mundo Deportivo" piše da je Barsa gledala Amerikanca Fabijana Džonsona iz Menhengladbaha koji je rođen u Nemačkoj, ali i Marija iz Viljareala, koji je već nekoliko sezona standardan u "Žutoj podmornici".

Na kraju, mediji kandiduju i Orijea, koji je iz Tuluza prošle sezone stigao u Pari Sen Žermen, bio i na meti Arsenala. Internacionalac iz Obale Slonovače se stilom igre uklapa u Enrikeove želje, ali PSŽ ima opciju da ga otkupi, sada je na pozajmici čime su Parižani zaobišli finansijski fer plej.

Dakle, šest imena, tajming je januar 2016. ali želja da se posao završi preko leta i onda sačeka da istekne suspenzija.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke