Dani Alveš odlučio?!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.02.2015.
14:32
Izvor: Sportske.net

Bek Barselone će na leto promeniti klub, a prema poslednjim informacijama, izgleda da je već odlučio koja će biti njegova nova stanica u karijeri.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

O budućem klubu Danija Alveša se već izvesno vreme spekuliše u brojnim medijima.

S obzirom da će na leto biti slobodan igrač i da potpisivanje novog ugovora sa Barselonom nije opcija kojoj se daju veliki izgledi, u trku se ozbiljno uključio Mančester Junajted, koji je već izašao sa ponudom od 15.6 miliona funti za trogodišnji ugovor sa iskusnim Brazilcem.

Međutim, španski ''Mundo Deportivo'' je došao do novih saznanja na tu temu. Ovaj izvor, naime, prenosi da Dani Alveš ne želi na Old Traford, već razmišlja u drugom smeru - ka šampionu Francuske, Pari Sen Žermenu!

Dani Alveš je navodno već otkrio svojim saigračima u Barseloni da bi najviše voleo da karijeru nastavi na ''Parku prinčeva'', a razlog za to je što bi u PSŽ-u imao društvo svojih zemljaka i drugova iz reprezentacije Brazila - Tijaga Silve, Davida Luiza, Markinjoša, Lukasa, Maksvela.

Uz njih bi se, svakako, vrlo brzo navikao na novu sredinu, a imajući u vidu i platežne mogućnosti ''Svetaca'', ne bi ni finansijski loše prošao.

Ipak, do leta ima sasvim dovoljno vremena da se i njegove želje promene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 14.02.2015
15:40

Bolje mu je u PSGu, em ima mnogo Brazilaca - praktično čitava odbrana i još par igrača naprijed, nema uopće sumnje da je ljepše biti stanovnik Pariza nego Mančestera, a sa PSGom će sigurno osvojiti par titula, dok sa Unitedom pitanje je da li će uopće igrati LŠ, a realno City i Chelsea imaju dosta jače timove i teško će biti Unitedu doći do titule u Premiershipu makar idućih 2-3 godine. Istina da je United mnogo veći klub od Pariza, ali realno osim jačine lige, sve ostale prednosti su na strani PSGa.

avatar
PakyCFC
Saturday, 14.02.2015
16:18

Realan komentar. Toliko brazilaca u timu, uopšte neće biti problem u komunikaciji, i odbrana će raditi veoma dobro, a plus i kinta.

avatar
SAB
Sunday, 15.02.2015
20:16

PSG jedino kupuje istrosene zvezde.

avatar
StormyLBZ
Sunday, 15.02.2015
00:19

Ma dajte ljudi ko imalo prati Barsu vidi se da je istrosen, jednostavno stigle ga godine, bolje da ode u PSG realno zbog svega, u Engleskoj nece moci izdrzati tempo taj a i uzeti u obzir kakva im je odbrana morao bi stalno trcati nazad a svi znamo da to bas i nevoli!