Dan odluke za Romanjolija!

Autor: Stevan Milovanović
nedelja 09.08.2015.
14:12
Izvor: Sportske.net

Danas pada odluka o tome gde će talentovani štoper nastupati ove sezone, javljaju italijanski mediji.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Prema navodima italijanskih medija, čelnici Milana i Rome će se sastati danas kako bi odradili završne pregovore o transferu štopera "Vučice", Alesia Romanjolija, u redove Milana.

Roma traži 30 miliona evra za odličnog defanzivca, ali čelnici Milana žele da makar malo smanje pomenuti iznos. Poslednja ponuda je bila 25 miliona evra plus 3 miliona bonusa, ali su čelnici rimskog kluba to glatko odbili, jer ne pristaju na cifru manju od 30 miliona evra.

Vredno je pomenuti da je 20-godišnji štoper izričita želja novog menadžera Milana, Siniše Mihajlovića, koji je veoma dobro upoznat sa sposobnostima Romanjolija, jer ga je prošle sezone trenirao u Sampdoriji.

Alesio je prošle sezone za Sampu odigrao 30 utakmica u Seriji A, ali se na kraju ipak vratio u matični klub, gde se, po svemu sudeći, neće previše dugo zadržati.

Talentovani štoper je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Italije, a trenutno nastupa za reprezentaciju za uzrast do 21 godine i do sada je zabeležio 6 nastupa.

Prema navodima medija, ako se klubovi dogovore, Italijan će potpisati petogodišnji ugovor, po kome će zarađivati oko 2 miliona evra po sezoni.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Sunday, 09.08.2015
19:27

Ajde konacno da zavrsimo njega, odlican mlad igrac pa da se okrenemo veznjacima.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
18:19

Inace, citao sam da smo ponudili 25+5 (to sam zaboravio da napisem, a prvo sam hteo taj podatak pa onda ono ostalo:-)), neverovatno kako nas Roma vucara za nos za Andreu i njega!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
19:06

Ipak 25 miliona evra plus 3 miliona evra na ime bonusa sto je i dalje mnogo s obzirom na druge opcije na trzistu, mozda i previse, sad su i bukvalno u pitanju samo sati...

avatar
Romanista
Sunday, 09.08.2015
15:46

Znaci odlazi ovaj mali i Mapou u Lyon,zvanicno je sam predsednik Lyona rekao da su pregovori u toku i ne mogu da izrazim svoju srecu njoj nema kraja :D..Jos kad ga pitali jel tacno da dolazi za cifru od 9 miliona on je rekao da mozda i malo vise hahaha adio Mbiwa hvala za onaj gol protiv lazia buona fortuna.Od prodaje ove dvojice dobicemo vise od 30 miliona i za te pare mogu da se dovedu dve jako kvalitetne zamene da konkurisu Manolasu i Kastanu.Kao jedna od mogucih opcija se spominje stoper Udinezea Thomas Heurtaux,Toneli iz Emolija i Paleta iz Milana se spominju kao low cost opcije a izaslo je jos jedno ime koje bih ja itekako voleo da vidim a to je Huan Jesus iz Intera koji dolaskom Murila i MIrande izgubio mesto.Jako kvalitetan mlad i ukoliko uspemo njega nekako da dovedemo bice odlican posao.Moze da pokrije sve pozicije u odbrani strasan igrac.On i Garay se spominju kao te najskuplje opcije i zamena za Romanjolija.Levi bek po svemu sudeci je gotov dolazi Lucas Digne na pozajmicu sa pravom otkupa sledeceg leta.Svaka cast Saba za dosadasnji prelazni rok,jos ako uz Dignea uspes da dovedes Jesusa i desnog beka (Pereza) ja ti skidam kapu!Otarasiti se sad Destra(navodno do ponedeljka gotov posao sa Bolonjom pozajmica sa moranjem otkupa sledeceg leta od 11 miliona),Dumbije,mali Sanabria ide na pozajmicu,Markinja takodje prodati,Cla i Maikona pokloniti nekom,citam da je moguce da sporazumno raskinemo ugovore sa obojicom.Forza Roma

avatar
Ako cemo realno
Sunday, 09.08.2015
15:25

Slagao bih kad bi rekao da nisam zadovoljan sa 30 miliona, ali bilo bi mi krivo kad bi Romanjoli otisao...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
15:04

Opet ne objavljujete sve, da li bar mozete da kazete koji je kriterijum potrebno ispuniti da bi mi nesto bilo objavljeno ili razlog zasto nije?!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
15:02
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
14:21

Dobro ste se setili da postoji i MILAN, ove muve zunzarice me bas smorise:-D Garaj i Romanjoli, Vicel i Gundogan (obestecenje) plus Boateng i Ibrahimovic za dzabaka ili Ibra za neku simbolicnu cifru (zna se i koja je u opticaju) plus jedan vrhunski levi bek na zimu:-D

avatar
Amar Zo
Sunday, 09.08.2015
14:21

Po meni je ovo preskupo , mada opet videcemo

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 09.08.2015
14:19

Previse para. Sta ako bude novi De Sciglio? Ne znam, nisam pametan. Svakako da on sam ne moze resiti problem odbrane. Vezni red opet ostaje pod znakom pitanja, cujem pominje se Soriano smesno ljudi moji. Treba kreativac pod hitno, inace Bacca odlazi na kraju sezone jer nece dati 3 gola. Pogledajte na primer Celsi, Fabregas u vezi, a ispred jos Oscar, Wilian, Hazard, znaci 4 igraca koji mogu doturiti loptu napadacu, jeste da igraju drugu formaciju ali opet nema bas puno veze. Nama nema ko da poveze igru, zar nece valjda onaj nesrecni Poli ili Montolivo decko nikako da se dogovri sa nogama, kad kazu novi Pirlo zeludac mi se prevrne. Forza Milan!

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 09.08.2015
17:48

poli je covek koji mora ostati....jer ako si gledao milan igrao je i beka kod inzagija.....uvek da maksimum.....montolivo je upitnik i tu nam treba kreativac....ovog turcina iz dortmunda ne preferiram bolji je onaj iz levera...romanjoli je tu....i treba da se ispune zelje trenera a ne da se dovedu igraci tipa ibrahimovica pa da igraju jos jednu sezonu za prevelike pare...po meni je bilo bolje da smo vijali tajsona ili texeiru...a ako cemo da se trosimo....nikako bacati pare na vitsela...vec pljunuti 60 za eriksena i zdravo!

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 15.08.2015
00:30

iz nekog razloga nisam mogao da ti odgovorim na ovaj noviji komentar...mozda se zaglupelo nesto....tacno da romanjoli nmze da igra sam...ali sad...ako ponovi dobru sezonu....msm da cemo imati duplo manje primljenih golova....sto se tice eriksena znam da ga necemo moci dovesti bar ne sad...jer smo previse novca utrosili ali je klasa i svi ovi tipa gundogana lukasa...nisu mu do kolena....ne kazem sad da je poli zasluzio da igra non stop zbog toga sto je bio rotiran...premestan ali bi trebao da ostane....po meni fali ''desetka'' jer nema ko da gurne loptu u prostor napadacima...hitno uzeti soriana...ili da se berluskoni otvori malo pa calhanoglu-a...pare za ibru bi bile bacene...velika plata cak i da je prepolovi....dobar je igrac ali jednostavno neka ga kod njih...

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 09.08.2015
19:39

To sto je igrao beka to nista ne znaci. Imamo sada i vise opcija za bekove, tu je odlicni Calabria. Poli je jednostavno neupotrebljiv igrac, obican prosek, nama treba neko ko ce da uposli napadace, Eriksen bi bio idealan ali to je nemoguca misija. Romanjolji ne moze sam, slozices se.