Da li Pogba vredi za dvojicu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.04.2015.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ako bude prodat Juve bi mogao da uloži u kupovinu dvojice mladih ofanzivaca. Ipak, da li oni vrede toliko?

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

I dalje se ne smiruju priče oko Pogbe, Mino Rajola je tajanstven, a medijima na Apeninima je rekao da i ako pregovara sa drugim klubovima ne bi otkrio javnosti.

I dalje se spekuliše da je konkretnu ponudu poslao Pari Sen Žermen i to 80 miliona evra, što je potvrdio, doduše bez pominjanja sume, Pavel Nedved.

Juve čeka Real i Barselonu, i jedni i drugi žele Pogbu, kao i Junajted, ali Francuz nije raspoložen da se vrati u nekadašnji klub.

Ako Juventus inkasira veći novac za sjajnog vezistu, na meti su dvojica fudbalera, jedan je Oskar koji je izgubio naklonost Murinja, ali za koga Čelsi traži 40 miliona evra. Drugi je Dibala, prema nekim informacijama, Zamparini bi ga prodao Juventusu za 30 miliona, iako je izjavio da i on vredi 40.

Ranije je pominjana trampa za Kavanija i Veratija, ali od toga nema ništa jer PSŽ ne želi da pusti italijanskog pleja koga mnogi smatraju za naslednika Pirla.

Ipak, Juve svakako želi da zadrži Pogbu, osim u slučaju nepristojne ponude, a priča se da Francuz hoće da ostane i da sačeka Barselonu. Nema sumnje, to će biti vrela priča narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke