Da li je Dortmund prodao Rojsa?

Autor: Boban Filipović
sreda 03.12.2014.
17:23
Izvor: Sportske.net

Pojedini španski mediji tvrde da je Real sve dogovorio oko kupovine fantastičnog Nemca, ali uprava "Milionera" to oštro demantuje.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Jedan od čelnih ljudi Borusje, Hans Joakim Vacke, negira da je došlo do bilo kakavog dogovora sa "Kraljevskim klubom" oko prodaje Marka Rojsa.

"To je van svake pameti. Te tvrdnje su sulude.

Rojs će sam odlučiti gde će da ide kada to bude poželeo."
rekao je Vacke.

Marko Rojs kuburi s povredama od letos, zbog toga je uostalom i propustio učešće na Mondijalu u Brazilu, a od nedavno je ponovo van stroja. Njegov ugovor s Borusijom važi do 2017. godine, ali u njemu postoji otkupna klauzula u iznosu od 25 miliona evra.

Ukoliko neko od interesenata ponudi taj novac, a Rojs bude rad da pređe u taj klub, Dortmund je nemoćan da to spreči. Pojedini španski mediji tvrde da je Real Madrid završio taj posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 03.12.2014
18:31

Počeli su da smaraju sa ovim Rojsom kao nekada sa Ronaldom! Hoće li ostati u Realu ili će završiti u Mančesteru i svaki dan nove informacije, a ono sve NEISTINA. Tako i sa Rojsom te hoće u United, te Mourinho ga želi da kompletira idealan vezni red, te Arsenal se uključio u borbu, zatim Bayern je san svakog Njemca pa i Rojsa, a sada evo on već dogovorio sa Realom - a što je još interesantnije u Dortmundu i dalje govore da on ne ide nigdje - da nije smiješno bilo bi žalosno. Sličnu smo scenu imali u vidu Kedire te hoće te neće u Arsenal, Chelsea, United, Bayern i on ostao u Realu da grije klupu, bravo za Kediru.