Da li će Real da vrati svoje dete?

Autor: Boban Filipović
sreda 11.02.2015.
19:44
Izvor: Sportske.net

Ovakvom scenariju se nadaju pojedini premijerligaši, ne bi li se domogli Karima Benzeme.

Beta/AP Photo/Israel L. Murillo
Beta/AP Photo/Israel L. Murillo

Povezane vesti

Dobre partije Alvara Morate u dresu Juventusa dovele su do spekulacija u španskoj štampio o njegovom povratku na 'Santjago Bernabeu'.

Šuška se da bi 'Kraljevski klub' mogao da kešira između 30 i 35 miliona evra za trasfer 22-godišnjeg napadača, što je gotovo duplo veća suma od one po kojoj ga je proletos prodao 'Staroj dami'.

Inače, 'Merengesi' i 'Bjankoneri' su u ugovor ubacili klauzulu o pravu 'preče kupovine' prvopomenutih.

Nije redak slučaj da neki velikan vrati svog igrača, poslednji takav slučaj kod Reala bio je Danijel Karvahal, pošto se pokazao odlično u dresu Bajera iz Leverkuzena.

Ukoliko se isti scenario ponovi sa Alvarom Moratom, nekoliko klubova iz Engleske će pokušati da se pojača Karimom Benzemom.

Istina, francuski napdač ima ugovor sa 'Kraljevskim klubom' do 2019. godine, beleži odlične partije, ali analitičari u Španiji ne isključuju mogućnost njegove preodaje u slučaju dobre ponude.

Spain Soccer La Liga

Kako stoje stavri, pozicije za trku za Benzemu već su zauzeli Arsenal i Liverpul.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 11.02.2015
20:53

I koja bi tacno bila logika ovog poteza? Nije Morata prodat zato sto nema potencijal nego zato sto je Real prevelik klub da bi se on ucio u hodu. Otisao je u ocajnu ligu u kojoj njegov sadasnji tim moze da igra sa 70% snage i opet da pobedi svaku takmicu. Jednostavno Serija A je razvojna liga i dobre igre u njoj same po sebi ne znace nista!. . Osvaldo, Lamela, Imobile svi su razbijali u Italiji, sad ih nigde nema. . A da ne pricamo o tome sto je van svake pameti porediti Benzemu i Moratu, Benz je u sustini trenutno jedna od 3 najbolje 9-tke na svetu, uzimajuci u obzir Suarezovu formu, mozda i najbolja. .

avatar
la_decima10
Wednesday, 11.02.2015
21:14

benzema je dobar igrač sa svojim forama i angažovanjem u igri, ali je problem kod njega što ne može to pokazivati na svakoj utakmici, bez obzira na formu ostalih suigrača

avatar
giggsy the master
Wednesday, 11.02.2015
23:24

Jeste liga ocajna ali juve nije