Da li će Adebajor pristati na kompromis?

  • 19. avgust 2012.

  • 12:27

  • Izvor: Sportske.net

Evidentno je bilo na premijeri protiv Njukasla da Totenhemu nedostaje vrsni napadač, kakav je Emanuel Adebajor koji je prošle godine tresao mreže za ekipu sa Vajt Hart Lejna.


Foto: beta

I sam Andre Viljaš-Boaš je kao glavni problem svog tima uvideo nedostatak napadačke moći.

Obzirom da u navali ima samo Defoa i mladog Harija Kejna koji je juče ulaskom u 85. minutu zabeležio svoj debi u Premijer Lig, portugalski trener mora da pronađe hitno rešenje.

Kao prva opcija, naravno, već duže vreme se pominje visoki Adebajor koga finansijski detalji drže dalje od Lejna i koji je definitivno otpisan kod Manćinija.

“Žao mi je, ali Adebajor neće dobiti novu priliku u Sitiju. Ne postoji ni najmanja šansa da će zaigrati ove sezone u dresu našeg tima.”, rekao je Manćini.

Iako su dva kluba već utanačila detalje o otkupu ugovora fudbalera iz Togoa za sumu od 5 miliona funti, sam Adebajor ne želi da pristane na manju platu koju mu nude Sparsi.

Boaš je rekao da bi u toku ove nedelje u klub mogao da stigne napadač, engleski mediji spekulišu da je to upravo Adebajor, za koga smatraju da će ipak pristati na kompromis i da će pojačati redove londonske ekipe.Komentari


Sportske.net online katalog

PATIKE SUEDE LTH M

6.490 RSD

Pogledaj detalje

Pogledaj veliki izbor sportske garderobe na sportske.net/sportska-oprema