Da li će Adebajor pristati na kompromis?

  • 19. avgust 2012.

  • 12:27

  • Izvor: Sportske.net

Evidentno je bilo na premijeri protiv Njukasla da Totenhemu nedostaje vrsni napadač, kakav je Emanuel Adebajor koji je prošle godine tresao mreže za ekipu sa Vajt Hart Lejna.


Foto: beta

I sam Andre Viljaš-Boaš je kao glavni problem svog tima uvideo nedostatak napadačke moći.

Obzirom da u navali ima samo Defoa i mladog Harija Kejna koji je juče ulaskom u 85. minutu zabeležio svoj debi u Premijer Lig, portugalski trener mora da pronađe hitno rešenje.

Kao prva opcija, naravno, već duže vreme se pominje visoki Adebajor koga finansijski detalji drže dalje od Lejna i koji je definitivno otpisan kod Manćinija.

“Žao mi je, ali Adebajor neće dobiti novu priliku u Sitiju. Ne postoji ni najmanja šansa da će zaigrati ove sezone u dresu našeg tima.”, rekao je Manćini.

Iako su dva kluba već utanačila detalje o otkupu ugovora fudbalera iz Togoa za sumu od 5 miliona funti, sam Adebajor ne želi da pristane na manju platu koju mu nude Sparsi.

Boaš je rekao da bi u toku ove nedelje u klub mogao da stigne napadač, engleski mediji spekulišu da je to upravo Adebajor, za koga smatraju da će ipak pristati na kompromis i da će pojačati redove londonske ekipe.


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Ubitačni Bejl!

Velšanin je direktno učestvovao u 36 pogodaka na svojih 39 utakmica za Real Madrid ove sezone. Sinoćni gol je bio njegov 20. u sezoni i najbitniji, 16 puta je asistirao.

36

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Momci, ovo ne smemo da ispustimo!

Stiven Džerard

Stiven Džerard

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...