"Ćolo" i "Ćolito" stižu u isti klub?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 17.12.2016.
12:35
Izvor: Sportske.net

Dijego Simeone i njegov sin Đovani uskoro bi mogli da udruže snage.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

Dijego Simeone ima možda i najgoru sezonu od kako je stigao u Atletiko Madrid, ne ide nikako "Jorgandžijama" u Primeri, te se sve više šuška da bi Argentinac mogao da ide.

Naravno, prvi u redu za njegov potpis stoji Inter, koji je još letos izrazio želju za angažovanjem svog bivšeg fudbalera.

Od kako je postalo jasno da je "Ćolov" Atletiko u krizi, razvija se priča da bi već od naredne sezone mogao da nasledi Piolija na klupi "Neroazura".

Simeone ima ugovor sa klubom sa "Visente Kalderona" do 2018. godine, te bi sam moramo da insistira na odlasku ukoliko želi da ga Atletiko pusti da ide.

U upravi Inter sanjaju o dolasku Argentinca na klupu, a voleli bi i da ga spoje sa njegovim sinom, koji briljira ove sezone u dresu Đenove.

Simeone

Đovani Simeone je ovog leta stigao u Italiju, igra odlično, podsetimo samo da je protiv Juventusa postigao dva pogotka.

Inter ima dobre odnose sa ekipom Ivana Jurića, pa veruju da bi mogli da ih iskoriste i privole Simeoneovog sina u svoje redove i u najboljem slučaju, tako spoje oca i sina u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Czvlfcint
Sunday, 18.12.2016
12:06

Ostala mu je samo ls koju osvaja ove sezone da bi upotpunio svaku godinu sa po jednim peharom,onda misija vracanja intera na pravi kolosek,mislim da je dovoljno pametan da ne trenira sina.

avatar
Vlada Canada
Saturday, 17.12.2016
14:06

Mozda Simeone ne ode ako osvoji Kup kralja ili LS,jer je Primera ove sezone rezervisana za Real M.!Mada za ostanak je bitan razlog i preseljenje na nov sradion...uglavnom on je pored 2 najjaca kluba na svetu svih vremena itekako mnogo uradio...