Ćićarito je 'kusur'

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 29.05.2015.
10:15
Izvor: Sportske.net

Luj Van Gal namerava da dovede još par fudbalera u narednom prelaznom roku, a u svom timu, po svemu sudeći, ne želi Havijera Ernandeza.

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Meksikanac je ove sezone koristio priliku u Real Madridu, imao je i svojih pet minuta slave u meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida kada je postigao pobedonosni gol za prolazak u polufinale, a pored toga je nakon Ronalda čovek koji u Primeri ima najviše postignutih golova po minutu.

Ipak, izgleda da ga ne žele ni u Madridu, ni u Mančester Junajtedu.

Pojavila se priča pre nekoliko dana da je Inter zainteresovan za usluge ovog Meksikanca, ali postoji pored toga i mogućnost da Ćićarito bude iskorišćen kao "kusur" za igrača koga namerava da dovede Luj Van Gal.

Postoje dve opcije.

Prva je Ilkaj Gundogan. Pisalo se mnogo o ovom fudbaleru u poslednjih nekoliko nedelja, Mančester junajted je bio najrealnija opcija, ali se kao ozbiljan konkurent pojavila Barselona koja je i testirala ovog fudbalera na specijalno organizovanim medicinskim pregledima u Minhenu.

Druga je malo realnija, radi se o Natanijelu Klajnu, fudbaleru Sautemptona, a poznato je da je Sautempton pokazivao interesovanje za Ćićarita u prethodnih godinu dana. Klajna mnogi ostrvski mediji već vide kao fudbalera koji će zaigrati u dresu Mančester junajteda, tako da se ova mogućnost čini kao dosta izvesnija od prve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 29.05.2015
22:34

Iskreno, voleo bih da ostane. Ima iskustva, vec je u zrelim godinama, i igrao je u Engleskoj. Ali, ako treba biti ''kusur'' za neki transfer, ili zrtva za neku trampu, za Klajna, onda je ok. Voleo bih da dovedemo Klajna.

avatar
Zoran GGMU CG
Friday, 29.05.2015
13:27

neka ide nepotreban je dovesce bolje napadaca

avatar
Marco Popovich
Friday, 29.05.2015
21:51

Ne razumem sta si hteo da kazes?

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 30.05.2015
12:18

sta ce junajtedu cicarito neka ide slobodno

avatar
Немања Радојевић
Friday, 29.05.2015
23:06

Neka ide iz Mančestera,ne treba nam,dovešćemo boljeg napadača...

avatar
Friday, 29.05.2015
22:32