Ćerći se vraća na Apenine

Autor: Boban Filipović
sreda 16.11.2016.
14:42
Izvor: Sportske.net

Pošto nema naznaka da bi mogao da dobije ozbiljniju ulogu kod Simeonea, sve je izvesnije da ćemo italijanskog napadača od januara ponovo gledati u Kalću.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Italijanski list 'Corriere dello Sport' piše u današnje izdanju da bi Alesio Ćerći mogao da nastavi karijeru u Laciju.

Ukoliko se to dogodi, to bi značilo da se debelo predomilsio jer je proletos izjavio da nikada ne bi igrao za Lacijale. Taj njegov stav ne bi trebalo mnogo da čudi jer je Ćerći Romino dete.

Međutim, 'Vučica' svom detetu nikada nije pružila pravu šansu u prvom timu. Odigrao je tek 20 utakmica za 'Đaolorose' u seniorskoj konkurenciji za šest sezona, mada je polovinu vremena proveo na pozajmicama u Breši, Pizi i Atalanti.

Odlazak u Fiorentinu početkom decenije je bio korak napred u njegovoj karijeri jer je konačno odigrao prostojan broj utakmica u Seriji A, a nakon dve sezone provedene na 'Artemio Frankiju' prelazi u Torino gde je eksplodirao i postao reprezentativac Italije.

2014. godine Atletiko Madrid ga dovodi za 16 miliona evra, ali se nije uklopio. Usledila je pozajmica u Milan, međutim na 'San Siru' nije bio ni bleda senka od onog igrača iz Torina. Drugi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Đenovi.

U predstojećem prelaznom roku Ćerći bi mogao da novu pozajmicu, 'mrski' Lacio ne odustaje od te ideje, a rimski 'Orlovi' bi konkurenciju mogli da imaju u Bolonji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Wednesday, 16.11.2016
23:24

Zao mi je ovog fudbalera. Igrao je fenomenalno. Tesko ce se vratiti u staru formu. Voleo bih to naravno.

avatar
Aleksandar Radosavljevic
Sunday, 27.11.2016
15:23

On je igrac za male klubove, zbog karakteristika svoje igre. Brz je i dobar na velikom prostoru, stoga je dobar za timove koji igraju na kontru. U takvoj igri on je zver, nikako za tim koji drzi posed i konstantno igra pred golom protivnika. Na malom prostoru kao da nije fudbaler, zabaguje se kao bot na fifi.

avatar
Wednesday, 16.11.2016
16:25

I bolje sto ide u Lazio on i Imobile opet ce raditi dar-mar.

avatar
Mulle4_6
Wednesday, 16.11.2016
16:13

Cerci immobile opet zajedno